Dönme dolapta cinsel ilişkiye giren çift, bu kez de marketin otoparkında rezil halde yakalandı - Son Dakika
Dünya

Dönme dolapta cinsel ilişkiye giren çift, bu kez de marketin otoparkında rezil halde yakalandı

Amerika'nın Carolina eyaletinde yaşayan Eric Harmon ve Lori Harmon çiftinin cinsel ilişki skandalları bitmek bilmiyor. Lunaparkta çocukların önünde cinsel ilişkiye girmelerinden dolayı tutuklanan çift, bu kez de çocuk parkında ve bir marketin otoparkında cinsel ilişkiye girdi. Polise teslim olan çift, kefaretle serbest bırakıldı.

28.01.2021 16:29  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı çift, geçtiğimiz aylarda gittikleri lunaparkta bulunan dönme dolabın üzerine çıkıp aile ve çocukların önünde cinsel ilişkiye girmişlerdi. Davaları süren çift, bu kez de çocuk parkında ve bir marketin otoparkında cinsel ilişkiye girdi. Kendi iradeleriyle polis merkezine giden çift, kefaretle serbest bırakıldı.

Dönme dolapta cinsel ilişkiye giren çiftin skandalları devam ediyor

TEK YAPTIKLARI CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK DEĞİL!

Polis ekipleri, porno yıldızı olduğu öne sürülen çift hakkında iddianame hazırladı. Kamuya açık alanlarda cinsel ilişkiye girmenin yanı sıra 36 yaşındaki adamın, bir parkta herkesin gözü önünde cinsel organını çıkarıp idrarını yaptığı belirtildi.

Dönme dolapta cinsel ilişkiye giren çiftin skandalları devam ediyor
Dönme dolapta cinsel ilişkiye giren çiftin skandalları devam ediyor
Dönme dolapta cinsel ilişkiye giren çift, bu kez de marketin otoparkında rezil halde yakalandı

Son Dakika Dünya Dönme dolapta cinsel ilişkiye giren çift, bu kez de marketin otoparkında rezil halde yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.


Advertisement