Hayvanat bahçesinde dehşet anları! Kolunu kaplanın kafesine soktu, sonrası korkunç - Son Dakika
Dünya

Hayvanat bahçesinde dehşet anları! Kolunu kaplanın kafesine soktu, sonrası korkunç

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. Hayvanat bahçesinde çalışan 26 yaşındaki River Rosenquist, kolunu kaplanın kafesine soktu. River'in kolunu koparan kaplan, bir türlü adamı bırakmayınca silahla başından vurularak öldürüldü.

31.12.2021 17:30  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Florida eyaletinde meydana gelen olay, duyanları bile korkuttu. Naples Hayvanat Bahçesi'nde çalışan 26 yaşındaki temizlik işçisi River Rosenquist, kaplana yemek vermek için kolunu kaplanın kafesine soktu.

HIRÇINLAŞAN KAPLAN SALDIRDI

River'in yemek verdiği sırada bir anda hırçınlaşan kaplan, adamın koluna saldırdı. Kolunu kaplandan kurtarmak isteyen River, ne yapsa da başarılı olamadı. Dakikalarca can çekişen adamın yardımına arkadaşları koştu.

TABANCAYLA KAFASINA ATEŞ ETTİ

Ne yaptılarsa arkadaşlarını kaplanın elinden alamayan hayvanat bahçesi çalışanları, tabancayla kaplanın başına ateş etti. Yediği kurşun darbesiyle sarsılan kaplan, saniyeler içerisinde yere yığıldı.

NESLİ TÜKENMEK ÜZEREYDİ

Talihsiz temizlik işçisi hastaneye kaldırılırken, kaplan da tüm çabaya rağmen hayata tutunamadı. Kaplanın türünün ise nesli tükenme altındaki türler arasında yer alması, duyanları üzüntüye uğrattı.

Hayvanat bahçesinde dehşet anları! Kolunu kaplanın kafesine soktu, sonrası korkunç

Son Dakika Dünya Hayvanat bahçesinde dehşet anları! Kolunu kaplanın kafesine soktu, sonrası korkunç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement