Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti - Son Dakika
Dünya

Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti

İngiltere'nin Bicester bölgesinde, scooteriyle evlerinin bahçesinden ayrılan küçük kız, yakınlardaki çimenlik alanda bulunan ağaca tırmanmak istedi. Kaskıyla birlikte ağaca tırmanan küçük kız dengesini kaybedince ağaçta asılı kaldı. Kaskın kayışının ağacın dalına takılı kalması sonucu yanlışlıkla kendini ağaca asan küçük kız 2 gün sonra öldü.

16.01.2020 20:02  Güncelleme: 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Bicester bölgesinde bulunan Yukarı Heyford kasabasında yaşanan korkunç olayda, 4 yaşında ve ismi Freya Thorpe olarak açıklanan küçük kız scooteriyle evlerinin bahçesinden ayrılarak yakındaki çimenlik alanda oynamak istedi. Scooter kullanırken kask takma alışkanlığı da olan küçük kız, tek boynuzlu at figürlü kaskını da takarak çimenlik alanda ilerledi. Bu sırada bir ağaç gören küçük kız tırmanmak için scooterinden indi. Kaskı da takılı olan küçük kız, ağaca tırmanmaya başladı. Birden ayağı kayan küçük kız, yere düşecekken kaskının kayışı ağacın dalına takıldı ve talihsiz kız ağaçta asılı kaldı.

Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti

YARIM SAAT ASILI KALDI

Küçük kız ağaçta yaklaşık yarım saat asılı kaldı, o sırada onu gören olmadı. En sonunda çevredekiler tarafından fark edilip ağaçtan indirilen kıza ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan acil servis ekipleri yaptı.

Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti

İLK MÜDAHALESİNDE YAŞIYORDU

Acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kızın yaşıyor olduğu anlaşılınca derhal acil servis ünitesine kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan küçük Freya, 2 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti

10 GÜN ÖNCE İKİZ KARDEŞLERİ DOĞMUŞTU

Kask kayışının dala takılmasıyla ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki küçük Freya'nın annesi 10 gün önce ikiz doğurmuş, Freya abla olduğu için çok sevinmişti. Konuyla alakalı konuşan Freya'nın acılı babası Chris Thorpe, "Ben ve eşim onu ??hayatın kendisinden daha çok sevdik. Bu acıyla yaşayıp, hayata yeniden tutunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti

AĞAÇ KESİLDİ

Öte yandan, olaya sebebiyet veren ağacın kesildiği öğrenilirken, yerel savcılık tarafından korkunç olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Son Dakika Dünya Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Kolluk: Allah rahmet eylesin minik Melek. Ailene de sabır versin. Çok üzücü bir olay. 29 0 Yanıtla
  • Zeynep: Dünya çok kalabalık oldu İnsanlar az çocuk yapmayı öğrenmeli yoksa ne bize ne doğadaki diğer canlılara alan kalmayacak.. Bunun olayla ne bağlantısı var.. Var aslında.. 6 19 Yanıtla ...: bos yapma 5 4 Cok akıllı zeynep: Ne yapalım yani Sana yer kalsın diye insanlarımı keselim ??? Ama nüfus planlamasına dikkat edilmeli . 5 3 Seyiiit : Zeyno geliyorum. 2 0 36: Zeyna sen adanalısın herhalde 0 1 Zeynosa cevap: Deli deli karı 0 0
  • Paşalı: ALLAH hiç bir kuluna böyle acı yaşatmasın ne kadar acı bir durum yarabbim, ailesine sabırlar diliyorum 21 0 Yanıtla
  • Rabbim kimseye evlat acısı gostermesin.: Rabbim kimseye evlat acısı gostermesin. 3 0 Yanıtla
  • Gsli : Çok üzücü bir olay. Allah hiçbir anne be babaya yaşatmasın böyle bir acıyı 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.

  • Tokat'ta depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
    07:18 Tokat'ta depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta 5.6'lık depremin etkisi gün ağarınca ortaya çıktı. Adeta beşik gibi sallanan Sulusaray ilçesinde hasarın boyutu havadan alınan görüntülerle gözler önüne serildi. Görüntülerde çok sayıda binanın yıkıldığı, minarelerin düştüğü görülürken kentteki insanlar sabaha kadar korku dolu bir gece geçirdi.

  • İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! İsfahan'ı hedef alan 3 drone imha edildi
    07:14 İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! İsfahan'ı hedef alan 3 drone imha edildi

    İsrail, İran'ın 300'e yakın füze ve İHA ile düzenlediği "Gerçek Vaat" operasyonuna misilleme yaptı. İran Devlet Televizyonu hava savunma sistemlerinin devreye girdiğini ve İsfahan'ı hedef alan 3 dronenin havada imha edildiğini açıkladı. İran'da tüm uçuşlar askıya alınırken, yetkililer füze saldırısı olmadığını belirtip, "İsfahan'daki patlamalar hava savunma sistemimizden kaynaklı" ifadelerini kullandı.

  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.

  • İsrail'in Lübnan'a yönelik beyaz fosfor saldırıları: Siviller yaşadıklarını anlatıyor
    05:22 İsrail'in Lübnan'a yönelik beyaz fosfor saldırıları: Siviller yaşadıklarını anlatıyor

    İsrail 7 Ekim’den bu yana Lübnan’ın güney sınırında, Hizbullah hedeflerine karşı beyaz fosfor kullandığını kabul ediyor.


Advertisement