Hayrete düşüren cesaret! Dünyanın en zehirli yılanına karşı meydan okudu - Son Dakika
Dünya

Hayrete düşüren cesaret! Dünyanın en zehirli yılanına karşı meydan okudu

Hindistan'da dünyanın en zehirli yılanlarından biri olan kobra yılanını kontrol etmeye çalışan adamın kendini tehlikeye attığı anlar saniye saniye görüntülendi. Yılanın bir anda saldırıya geçtiği adamın kendini zor kurtardığı izleniyor.

11.09.2021 21:37  Güncelleme: 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada yayılan bir video, yürekleri ağza getirdi. Dünyanın en zehirli yılanlarından biri olarak bilinen kobra yılanı ile bir adamın yer aldığı videoyu izleyenler gerilim yaşadı. Hindistan'da kaydedildiği belirtilen görüntülerde, yılanı kontrol altına almak isteyen adamın kendisini tehlikeye attığı dakikalar yer alıyor.

YILAN ODANIN İÇERİSİNDEN HAMLE YAPTI

Adamın sinirlendirdiği kobra yılanı, odanın içerisine girdikten sonra bir anda dışarı çıkarak elinde sopa alan adama doğru hamle yapıyor. Bu sırada odaya doğru yönelen adam ise yılanın kendisine doğru yaptığı hamleden zar zor kurtuluyor. Bu anlarda izleyenlerin yüreği ağzına geldi.

DEVAMINDA KONTROL ALTINA ALDI

Videonun devamında Hintli adamın, elindeki sopayla zehirli yılanı kontrol altına aldığı görülüyor. Adam daha sonra kobra yılanını doğal yaşamına bırakıyor. Bilindiği üzere bölgeden sık sık bu tarz olaylar yaşanıyor.

Hayrete düşüren cesaret! Dünyanın en zehirli yılanına karşı meydan okudu

Son Dakika Dünya Hayrete düşüren cesaret! Dünyanın en zehirli yılanına karşı meydan okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement