Amazon, 9 milyar dolarlık dev satın almaya hazırlanıyor! Son pürüzler kaldı - Son Dakika
Ekonomi

Amazon, 9 milyar dolarlık dev satın almaya hazırlanıyor! Son pürüzler kaldı

Dünyanın önemli teknoloji şirketleri arasında yer alan Amazon'un, satışa çıkarılan Metro Goldwyn Mayer Stüdyoları'nı (MGM) almak için 9 milyar doları gözden çıkardığı ve dev satın almanın resmileşmesi için son pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

18.05.2021 23:21  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya ekonomisinde önemli oyuncular arasında yer alan Amazon, hacmini genişletmek için yeni yatırımlar gerçekleştiriyor. Jeff Bezos'un sahibi olduğu Amazon, son önemli atılımını, satışa çıkarılan Metro Goldwyn Mayer Stüdyoları'nı (MGM) almak için yapmaya hazırlanıyor.

9 MİLYAR DOLAR GÖZDEN ÇIKARILDI

Çok uluslu teknoloji şirketi Amazon'un MGM'yi kendi bünyesine katmak için 9 milyar doları gözden çıkardığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl içerisinde iflasını veren Metro Goldwyn Mayer Stüdyoları ve Amazon arasındaki görüşmelerde son pürüzlerin kaldığı ve satışın resmiyete dökülmesinin an meselesi olduğu belirtildi.

JAMES BOND DA MGM BÜNYESİNDE

Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Amazon, MGM'yi 9 milyar dolara satın alacak. James Bond başta olmak üzere birçok büyük bütçeli yapım MGM bünyesinde bulunuyor. Metro Goldwyn Mayer Stüdyoları bun dev bütçeli yapımlardan bazıları.

Amazon, 9 milyar dolarlık dev satın almaya hazırlanıyor! Son pürüzler kaldı

Son Dakika Ekonomi Amazon, 9 milyar dolarlık dev satın almaya hazırlanıyor! Son pürüzler kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yorumcu: Satış yapılırsa netflix vb. diğer platformlarin tahtı sallanır. Mgmde binlerce yapımın film halkları mevcut misal rocky ve stargate serisi. 10 0 Yanıtla
  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.


Advertisement