Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Benzine 17 kuruş zam - Son Dakika
Ekonomi

Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Benzine 17 kuruş zam

Son dakika: Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 17 kuruş zam geldi. Söz konusu fiyat artışı pompaya yansıyacak.

14.12.2020 17:59  Güncelleme: 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, benzine 17 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak zam, pompa fiyatlarına yansıyacak.

BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

Zammın ardından İstanbul'da 7 liradan satılan benzinin litresi 7,17 liraya çıkacak. Benzinin litresi Ankara'da 7,11'den 7,28 liraya, İzmir'de ise 7,12'den 7,29 liraya yükselecek.

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Benzine 17 kuruş zam

Son Dakika Ekonomi Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Benzine 17 kuruş zam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • asi: benzinin litresi 20 tl olsun motorinde 15 tl olsun ekmek de 35 tl olsun o zaman bu halkın akıl başına gelir çok isterim 0 0 Yanıtla
  • irfan: alıştı millet zama kotü haber derken neye zam gelmiyorki 0 0 Yanıtla
  • veli : BU AY ZAM AYI OCAK AYINA KADAR GİDER ZAMLAR ŞİMDİ EMEKLİYE ÜÇ KURUŞ ZAM YAPARLAR DAHA ELİNE GEÇMEDEN GERİ ALIRLAR ŞİMDİ BİRDE ASGERİ ÜCRETE ZAM GELECEK BÜTÜN ESNAF ZAM YAPMAK İÇİN BEKLİYOR SAKADATÇI HER AY ZAM YAPIYOR İNSANLAR KASAPDAN ALAMIYOR SAKADATÇIDA ZAM YAPIYOR DEVAMLI TURŞUCU BİLE DEVAMLI ZAM YAPIYOR YİNE YANDIK CEPDEN İKİYÜZLİRA DAHA AÇIK 0 0 Yanıtla
  • Zihni: Zamlardan bıktık usandık.... hükümet bu konuda ne yapıyor?! 0 0 Yanıtla

Advertisement