Bu siteyi açılış sayfam yap | Favorilerime ekle
 
Kaçırdığınız haberleri kolayca bulun:
 
  ANA SAYFA | POLİTİKA | GÜNCEL | EKONOMİ | SPOR | DÜNYA | MAGAZİN | KÜLTÜR-SANAT
19 Mart 2010 Cuma  


Mersin'in Yaylalarında Etkili Kar Yağışı Sürücüleri Hazırlıksız Yakaladı.
Mersin'in Yayla Köylerinde Başlayan Kar Yağışı Etkili Oluyor. Ani Bastıran Yoğun Kar Yağışı Nedeni ile Birçok Araç Yollarda Mahsur Kaldı. Zincirsiz Olarak Araçları ile Yollarda Mahsur Kalan 30 Kişi Ekipler Tarafından Kurtarıldı. 

Haber Yayın Tarihi: 08.02.2010 22:28

Haber:  Mersin'in Yaylalarında Etkili Kar Yağışı Sürücüleri Hazırlıksız Yakaladı.
Resmi büyütmek için tıklayın

Mersin'in yayla köylerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor. Ani bastıran yoğun kar yağışı nedeni ile birçok araç yollarda mahsur kaldı. Zincirsiz olarak araçları ile yollarda mahsur kalan 30 kişi ekipler tarafından kurtarıldı.

Toroslar İlçesine bağlı Alanyalı Köyünden cenazeden dönen bir minibüs Atlılar-Deynek Köyü arasında mahsur kaldı. Durumun haber alınması ile olay yerine il özel idaresi ekipleri, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazör ve karayollarına bağlı kar temizleme araçları gönderildi. Araçta mahsur kalanlar yapılan çalışma ile kurtarıldı.

Yılın ilk karının yağdığını belirten Horozlu Köyü Muhtarı Nabi Tekin, cenazeden gelenlerin yolda mahsur kaldığını haber almaları üzerine ekiplerle birlikte hareket ederek kurtardıklarını söyledi. Kar yağışını uzun süredir beklediklerini dile getiren Tekin, kar yağışının sevindirdiğini kaydetti.

Ani bastıran kar yağışı nedeni ile Torosların yüksek kesimlerinde bulunan köy yollarında yol açma çalışmalarının sürdüğünü belirten Köye Yönelik Hizmetler Daire Başkanı Hüsnü Öz, Toroslar İlçesine bağlı Alanyalı, Atlılar, Değnek, Yüksekoluk ve Arslanköy yollarının açma çalışmalarının sürdüğünü ve yolda kalan vatandaşların kurtarıldığını söyledi.

Erdemli İlçesine bağlı Veyselli ve Tabureli Köyleri arasında aralarında 3 özürlü çocuğunda bulunduğu bir aracın ekipleri tarafından kurtarıldığını ifade eden Öz, ekiplerinin kar yağışı ile kapanan yolları açmak için 24 saat görev başında olduğunu kaydetti. (CİHAN)
 



 
 
Son Dakika Haberleri 
 
 
  ÇOK OKUNAN HABERLER
Katliamın Sebebi Eşcinsel Askerler
ABD'li Emekli General, 1995'te Meydana Gelen Srebrenitsa Katliamına İlginç Bir Yorum Getirdi.
Google İçin Geri Sayım
Google, Çin'deki Faaliyetlerini 10 Nisan'da Sona Erdirecek.
Saatler İleri Alınıyor
Her Yıl Yapılan İleri Saat Uygulaması, 28 Mart Pazar Günü Başlatılacak.
İsveç, Parayla Gönlümüzü Alacak
Ermeni İddialarıyla Gerildiğimiz İsveç, AB Üyeliği Yolunda Türkiye'de Yapılan Reformlara Maddi Katkıda Bulunacak.

"Görünmezlik" Mümkün
Cismin Yaydığı Işının Kontrol Altına Alarak Görünmez Kılınması Yönünde Önemli Adım Atıldı.
Film Gibi
Zorla Alıkoyma İhbarına Giden Polis Ekipleri, Tarihi Eser Kaçakçılığını Ortaya Çıkardı.
Çeyrek Finalistler Belli Oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde 3. Tur Rövanş Maçları 8 Karşılaşma ile Tamamlandı.
Buket Okulundan Uğurlandı
Tramvay Kazasında Yaralanıp Yaşam Mücadelesini Kaybeden Buket Bulut Son Kez Okuluna Götürüldü.

(C) SonDakika.Com
Yeni Medya Elektronik Yayıncılık Ltd Şti.
Hakkımızda | İletişim

Sondakika.Com, AA Anadolu Ajansı Abonesidir  Sondakika.Com, İHA İhlas Haber Ajansı Abonesidir  Sondakika.Com, CİHAN Haber Ajansı Abonesidir 
Son Dakika .com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan diğer haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. 19.03.2010 13:55:54
  ANA SAYFA | POLİTİKA | GÜNCEL | EKONOMİ | SPOR | DÜNYA | MAGAZİN | KÜLTÜR-SANAT
  Buradasınız : SON DAKİKA HABER: Mersin'in Yaylalarında Etkili Kar Yağışı Sürücüleri Hazırlıksız Yakaladı.