| Mustafa İlhan, Görevini Muzaffer Erkan'a Devretti |
| Emniyet Müdürlüğü Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı Görevine Atanan Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Mesai Arkadaşlarına Veda Etti. |
|
Haber Yayın Tarihi: 02.07.2009 17:54 |
Emniyet Müdürlüğü Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevine atanan Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, mesai arkadaşlarına veda etti.
Görevini Muzaffer Erkan'a devreden İlhan, polis telsizi eline alarak son kez polis ekiplerine seslenerek, "Merkezden tüm ekiplere, hepiniz sağlıcakla kalın, Allah'a ısmarladık" dedi.
2003 yılı sonunda Artvin İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa İlhan, 6 yıl emniyet müdürlüğü yaptı. Bir çok projeye imza atıp polis-devlet kaynaşmasını üst düzeye çıkaran İlhan, Samsun'da en uzun süre görev yapan emniyet müdürü unvanına sahip oldu. Emniyet Müdürlüğü kararnamesiyle daire başkanlığına getirilen Mustafa İlhan, düzenlenen törenle Samsun Emniyet Müdürlüğü görevini Muzaffer Erkan'a teslim etti.
Devir teslim töreninde konuşan İlhan, 155 polis imdat hattına gelen ihbar sayısını 6 yılda 4 bin 500'den 46 binlere çıkardıklarını söyledi. Toplum Destekli Polis Projesi'nin tüm vatandaşlar tarafından kabul gördüğünü vurgulayan İlhan, Samsun'un daha iyi yerlere geleceğinden şüphe duymadığının altını çizdi.
Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ise organize suç örgütleri ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında asla taviz vermeyeceklerini dile getirdi.
Gençlerin zehirlemesine izin vermeyeceğini bildiren Erkan, huzur ve güvenliğin daha iyi sağlanabilmesi için yeni arayışlar içerisinde olacaklarını da sözlerine ekledi.
Devir teslimin ardından Mustafa İlhan, polis ekiplerine telsizden son kez seslendi. İlhan, polis ekiplerine, "Değerli mesai arkadaşlarım. Tayin konusu belli olduktan sonra merkez ve bağlı olduğumuz ilçelerle birlikte emniyet müdürlüğümüzün şube ve diğer birimlerinde görevli rütbeli rütbesiz, sivil resmi, tüm mesai arkadaşlarımla buluşmak ve vedalaşmak istedim. Çeşitli durumlardan dolayı herkesle vedalaşmak mümkün olmadı. Bu nedenle bir kez daha Samsun Polis Teşkilatı Mensupları ve mesai arkadaşlarım olarak hepinize allahaısmarladık diyorum. Sağlıcakla kalın diyorum. Tamam" sözleriyle veda etti.
Devir teslim töreninde Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Mehmet Ali Yıldırım, Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ile çok sayıda bürokrat da hazır bulundu.
(CİHAN)
|
|
|
 |
Son Dakika Haberleri |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|