04.04.2014 Tarihinde 'Nikah Yoğunluğu' - Son Dakika
Güncel

04.04.2014 Tarihinde 'Nikah Yoğunluğu'

04.04.2014 Tarihinde \'Nikah Yoğunluğu\'

Ankara Mamak Belediyesi Evlendirme Memurluğu 04.04.2014 tarihinde nikah kıydırma talebi konusunda yoğunluk yaşıyor.

03.04.2014 10:44  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Mamak Belediyesi Evlendirme Memurluğu 04.04.2014 yoğunluğu yaşıyor. Nikah tarihlerini özel bir zamana denk getirmeye çalışan Mamaklı çiftler 04.04.2014 tarihi için nikah memurluğuna koştu.

BİR GÜNDE 44 NİKAH KIYILACAK

Haftada ortalama 45 nikahın kıyıldığı Mamak'ta, 04.04.2014 tarihinde ise bir günde 44 nikah kıyılacak. Ailenin son derece kutsal bir müessese olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Özel tarihlerde yaşanan bu tür yoğunluklara karşı hiçbir çifti geri çevirmeden nikahlarını kıyıyoruz" dedi.

YENİ NİKAH SALONLARI BU YIL HİZMETE BAŞLAYACAK

Mamak'ta kıyılan nikah sayıları özel tarihlere, mevsimlere göre değişiklik gösteriyor. Mamaklı çiftler nikah için daha çok Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını tercih ediyor. Yazın bir ay içerisinde 7 yüze yakın çift nikah masasına oturuyor. Mamak Belediyesi yapımı devam eden mahalle konakları ve gençlik merkezlerinde yeni nikah salonları inşa ediyor. Nikah salonlarının tamamı bu yıl içerisinde hizmete başlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 04.04.2014 Tarihinde 'Nikah Yoğunluğu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • BİR GARİP ÇAPULCU: EVLENİN EVLENİN GÖRÜRSÜNÜZ :) BEKARKEN BORCUM YOKTU EVLENDİM 150 MİLYAR YEMİN EDİYORUM 150 MİLYAR BORCUM VAR.AMA OLSUN HER ŞEYE RAĞMEN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN EŞİMİ KARŞIMI ÇIKARDI.BU ARADA YARIN YIL DÖNÜMÜMÜZ :)) 21 1 Yanıtla
  • Mete: Tarih önemli değil..Herşeyin hayırlısı.. 13 0 Yanıtla
  • Eskişehir'de Huzur Uygulamasında Şahıslar Yakalandı
    11:17 Eskişehir'de Huzur Uygulamasında Şahıslar Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur uygulamasında, kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan şahıslar yakalandı. Bazı şüphelilerin üzerinden uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Ayrıca trafik kurallarını ihlal eden sürücülere toplamda 251 bin 837 TL cezai işlem uygulandı.

  • Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor
    11:15 Galatasaray, Pendikspor'u ağırlıyor

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u konuk edecek. Ligde liderlik koltuğunda bulunan sarı-kırmızılılar, evindeki son maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca, Galatasaray'ın kalecisi Muslera, gol yememe rekorunu kırma şansına sahip. Mauro Icardi ise son 4 maçta 5 gol atarak etkili performansını sürdürdü.

  • Şırnak'ta Yer Fıstığı Üretimi Destekleniyor
    11:15 Şırnak'ta Yer Fıstığı Üretimi Destekleniyor

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde başlatılan 'Şırnak yer fıstığıyla şahlanıyor projesi' kapsamında çiftçilere sertifikalı tohum dağıtıldı. Projede 30 yer fıstığı üreticisine 2 milyon 250 bin TL değerinde tohum verildi. Dağıtım töreninde konuşan Şırnak Valisi Cevdet Atay, tohumların üreticilere bol ve bereketli kazançlar getirmesini diledi.

  • İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı
    11:15 İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı

    İstanbul Valisi Davut Gül, Yıldıztabya'da meydana gelen toprak kaymasının ardından bölgede incelemelerde bulundu. 30 evin boşaltıldığını ve tahliye edilen kişilerin otellere yerleştirildiğini açıklayan Vali Gül, ev sahipleri ve kiracılar için kalıcı çözümler üzerinde çalıştıklarını belirtti.


Advertisement