Son dakika Derbi haberleri, Derbi son dakika, son dakika Derbi

Son Dakika Derbi Haberleri

  • Manisa takımları BAL 4. Grup'ta galibiyetlerle haftayı tamamladı
    13:30 Manisa takımları BAL 4. Grup'ta galibiyetlerle haftayı tamamladı

    Manisa takımlarının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta 23. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Yunusemre Belediyespor hükmen galip gelirken, Manisa 1965 SK da Asarlıkspor'u yendi.

  • Haftanın tarihine bakış
    17 Mar Haftanın tarihine bakış

    Çanakkale'de 18 Mart 1915'te elde edilen deniz zaferi, Türk milletinin geleceği için bir dönüm noktası oldu, Çanakkale'nin geçilemeyeceğini de kanıtladı.

  • Türkiye'de hakemler neden sevilmiyor, hakem tartışmaları niçin bitmiyor?
    16 Mar Türkiye'de hakemler neden sevilmiyor, hakem tartışmaları niçin bitmiyor?

    Türkiye'de Süper Lig'in bitimine 8 hafta kala futbol dünyasında en çok konuşulan kesimlerden biri de hakemler.

  • Fenerbahçe Euroleague'de galibiyet serisini sürdürdü
    16 Mar Fenerbahçe Euroleague'de galibiyet serisini sürdürdü

    THY Euroleague'in 29. Haftasında Fenerbahçe evinde Valencia Basket'i mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini elde etti. A. Efes ise deplasmanda ASVEL'e yenilerek 17. mağlubiyetini aldı. Real Madrid liderliğini sürdürüyor.

  • Gerilim şimdiden başladı! Avcı'dan Fenerbahçe'ye gözdağı
    16 Mar Gerilim şimdiden başladı! Avcı'dan Fenerbahçe'ye gözdağı

    Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Ölüm-kalım savaşı değil, çok rahat olmamız gereken bir maç. Ben Fenerbahçe ile bilgili birşey konuşmayacağım. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe istatistiğine baksana. Hayırlısı, güzel maç olsun" dedi.

  • Gençlik ve Spor Bakanlığına Yeni Atamalar
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanlığına Yeni Atamalar

    Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Veli Ozan Çakır, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Enes Efendioğlu atandı. Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Veli Ozan Çakır'ın getirildiği belirtilirken, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Enes Efendioğlu'nun atandığı açıklandı. Veli Ozan Çakır, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanlığı görevini yürütürken, Enes Efendioğlu ise Avrupa Gençlik Yönlendirme Komitesi'nde yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

  • Halil Umut Meler, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında görev alacak
    14 Mar Halil Umut Meler, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında görev alacak

    FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, kariyerinde 3. kez Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında görev alacak. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan maçı Meler yönetecek.

  • Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu
    14 Mar Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu

    Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını Halil Umut Meler yönetecek.

  • Fenerbahçe'den Galatasaray'a jet hızında yanıt: Paradoks
    11 Mar Fenerbahçe'den Galatasaray'a jet hızında yanıt: Paradoks

    Fenerbahçe, Galatasaray'ın hakemler, TFF ve yayıncı kuruluş hakkındaki açıklamalarına jet hızında yanıt verdi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın daha önce TFF'den memnun olduğuna dair örnekler vererek "paradoks" vurgusu yaptı. Fenerbahçe'nin açıklamasında, Galatasaray'ın geçmişte Türk hakemlerine güvendiğini belirten ifadeler ve TFF'ye memnuniyetini dile getiren söylemler örneklendirildi.

  • Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem kararlarını eleştirerek TFF'yi istifaya davet etti
    11 Mar Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem kararlarını eleştirerek TFF'yi istifaya davet etti

    Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem ve VAR kararlarını eleştirerek Türkiye Futbol Federasyonunu istifaya davet etti. Sarı-kırmızılı kulüp, açıklamasında hakem kararlarıyla ilgili sorular sordu ve TFF'nin hesap vermesini istedi.

  • Fenerbahçe maçından örnekler veren Galatasaray, TFF'yi fena bombaladı
    11 Mar Fenerbahçe maçından örnekler veren Galatasaray, TFF'yi fena bombaladı

    Galatasaray, Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem yönetimini eleştiren, oldukça sert bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, ''Türk futbol kamuoyuna hesap verin veya bırakın!'' başlığı altında ezeli rakibinin kollandığını ve TFF'nin buna dur demesi gerektiğini belirtti. İşte o açıklama...

  • Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem hatalarını eleştirdi
    11 Mar Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem hatalarını eleştirdi

    Galatasaray Kulübü, dün oynanan Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki hakem hataları eleştirilerek Türkiye Futbol Federasyonu'na yönelik açıklama yayımladı. Sarı-kırmızılı kulüp, maçta yaşanan olayları ve hakem kararlarını sorgulayarak, TFF'nin nasıl bir tavır içerisinde olacağını ve sorumluların cezalandırılıp cezalandırılmayacağını sordu.

  • VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 Yendi
    10 Mar VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 Yendi

    Vodafone Sultanlar Ligi'nin 25. haftasındaki derbide VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yendi. Bu sonuçla Vakıfbank 24. maçında 22. galibiyetini aldı. Eczacıbaşı ise 2. kez yenildi. İki takımın da puanları 64'te eşitlendi. Müsabakada sakatlanan Jack-Kisal oyuna devam edemedi. Tecrübeli oyuncu, tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

  • Beşiktaş, Gaziantep FK'ye konuk olacak
    10 Mar Beşiktaş, Gaziantep FK'ye konuk olacak

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, ligde 4. sırada yer alırken, Gaziantep FK ise 18. sırada bulunuyor. Beşiktaş'ın Omar Colley ve Salih Uçan sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 7 Beşiktaş oyuncusu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki takım arasında oynanacak olan maç, Beşiktaş'ın deplasmanda çıktığı 14. maç olacak.

  • Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira affedildi
    09 Mar Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira affedildi

    Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira, Okan Buruk'tan özür diledikten sonra bugünkü idmanda yer aldı ve takımla birlikte çalışmalara devam etti.

  • Galatasaray, Çaykur Rizespor maçında kadroda tek değişiklik yaptı
    08 Mar Galatasaray, Çaykur Rizespor maçında kadroda tek değişiklik yaptı

    Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ettiği maçta sadece bir değişiklik yaparak sahaya çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, son oynadıkları maçın ilk 11'ine göre kadroda zorunlu tek değişiklik yaptı. Berkan Kutlu, stoper olarak görev yaparken, Hakim Ziyech ise uzun bir aradan sonra kadroya döndü. Fernando Muslera ise Galatasaray formasıyla 400. Süper Lig maçına çıktı.

  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rizespor maçında tek değişiklik yaptı
    08 Mar Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rizespor maçında tek değişiklik yaptı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisinin 11'ine göre Çaykur Rizespor maçında tek değişiklik yaparak Berkan Kutlu'ya görev verdi. Sakatlıklardan dolayı Abdülkerim Bardakcı, Davinson Sanchez, Serge Aurier ve Sergio Oliveira kadroda yer almadı. Hakim Ziyech ise 16 maç sonra kadroda yer aldı. Mauro Icardi'nin saç stili değişirken, Galatasaraylı futbolcular 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek verdi.

  • PFDK, Beşiktaş-Galatasaray Derbisi Cezalarını Açıkladı
    07 Mar PFDK, Beşiktaş-Galatasaray Derbisi Cezalarını Açıkladı

    PFDK, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Omar Colley'e 1 maç, Eyüpsporlu Caner Erkin'e müsabaka hakemi ve temsilcisine hakaretleri nedeniyle 6 maç men cezası verdi. Ayrıca, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye para cezaları da verildi.

  • İzmir'de 600'den fazla sivil toplum kuruluşu eğitim seminerinde bir araya geldi
    07 Mar İzmir'de 600'den fazla sivil toplum kuruluşu eğitim seminerinde bir araya geldi

    İzmir'de düzenlenen eğitim seminerinde, 600'ü aşkın sivil toplum kuruluşunun temsilcisi bir araya geldi. Seminerde AB projeleri, uluslararası hibe programları ve derneklerin projelerine hibe desteği gibi konular ele alındı. Programda İzmir Vali Yardımcısı ve Sivil Toplumla İlişkiler İzmir İl Müdürü de konuşma yaptı.

  • Galatasaray, Çaykur Rizespor ile 44. kez karşılaşacak
    07 Mar Galatasaray, Çaykur Rizespor ile 44. kez karşılaşacak

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Galatasaray, ligdeki 43 maçta 29 galibiyet alırken, Rizespor ise 7 kez galip geldi. Galatasaray, son 16 lig maçını kaybetmezken, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Maç öncesinde 4 Galatasaraylı futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

  • Beşiktaş'ta neler oluyor? Derbide ıslıklanan Aboubakar, yönetime restini çekti
    07 Mar Beşiktaş'ta neler oluyor? Derbide ıslıklanan Aboubakar, yönetime restini çekti

    Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde taraftarların tepkisi sonrası, "İstenmediğim yerde durmam" diyerek yönetime restini çekti. Kamerunlu golcünün takımda kalıp kalmayacağı ise büyük merak konusu.

  • Galatasaray Daikin, Beşiktaş Ayos'u 3-2 mağlup etti
    06 Mar Galatasaray Daikin, Beşiktaş Ayos'u 3-2 mağlup etti

    Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 24. haftasındaki derbide Galatasaray Daikin, Beşiktaş Ayos'u 3-2 mağlup etti. Galatasaray Daikin bu sonuçla 12. galibiyetini alırken, Beşiktaş Ayos ise 16. kez yenildi.

  • Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı
    06 Mar Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı

    Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için antrenmanlara başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmanda sakatlıklar ve taktik üzerinde duruldu.

  • TFF, Süper Lig'in 28. haftasındaki VAR kararlarını açıkladı
    05 Mar TFF, Süper Lig'in 28. haftasındaki VAR kararlarını açıkladı

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 28. haftasında oynanan 4 karşılaşmadaki 5 pozisyonun VAR kayıtlarını sesli ve görüntülü olarak paylaştı. Açıklamaya göre, RAMS Başakşehir - Samsunspor maçında Mouandilmadji'ye kırmızı kart, Aleksic'in golü iptal edildi ancak daha sonra verildi. Beşiktaş - Galatasaray derbisinde sarı kart iptal edilerek kırmızı kart gösterildi. Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçında Ceccherini'ye kırmızı kart çıkarıldı. Antalyaspor - Gaziantep FK maçında ise penaltı kararı verildi.

  • Beşiktaş, Cenk Tosun ve Derrick Köhn arasındaki pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını istiyor
    05 Mar Beşiktaş, Cenk Tosun ve Derrick Köhn arasındaki pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını istiyor

    Beşiktaş Kulübü, Galatasaray derbisinde yaşanan Cenk Tosun ve Derrick Köhn arasındaki pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını talep etti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçmişte VAR kayıtlarını yayınladığı hatırlatılarak, kamu vicdanını rahatlatma amacıyla bu pozisyona ilişkin VAR konuşmalarının yayınlanması talep edildi.

  • Beşiktaş, Galatasaray derbisinde VAR kayıtlarının açıklanması için çağrıda bulundu
    05 Mar Beşiktaş, Galatasaray derbisinde VAR kayıtlarının açıklanması için çağrıda bulundu

    Beşiktaş, Cenk Tosun ile Derrick Köhn arasında yaşanan pozisyonun VAR kayıtlarının açıklanması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çağrıda bulundu. Siyah-beyazlılar, geçmişte yayınlanan VAR kayıtlarıyla ilgili doğru bir karar alındığını belirterek, kamu vicdanını rahatlatma ve şeffaflık sağlama adına bu kez de Cenk Tosun ve Derrick Köhn arasındaki pozisyonun VAR konuşmalarının yayınlanmasını talep etti.

  • Galatasaray'dan Adnan Aybaba, Serhat Ulueren ve Ahmet Akpınar hakkında suç duyurusu
    05 Mar Galatasaray'dan Adnan Aybaba, Serhat Ulueren ve Ahmet Akpınar hakkında suç duyurusu

    Galatasaray, spor yorumcusu Adnan Aybaba, Serhat Ulueren ve eski Beşiktaşlı yönetici Ahmet Akpınar hakkında suç duyurusunda bulundu. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüze fütursuzca asılsız yakıştırmalarda bulunanlara karşı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tolerans gösterilmeyeceğini kamuoyuna hatırlatmak isteriz." denildi.

  • Arda Güler'in geleceği belirsiz: Galatasaray'a mı kiralanacak?
    05 Mar Arda Güler'in geleceği belirsiz: Galatasaray'a mı kiralanacak?

    Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası kazanan Arda Güler'in Real Madrid'e transferi gerçekleşmedi. Milan, Borussia Dortmund, Sevilla, Mallorca ve Las Palmas gibi takımların da ilgilendiği Arda Güler'in Galatasaray'a kiralanabileceği iddiaları ortaya atıldı. Arda Güler'in Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası yaptığı sosyal medya beğenileri ise büyük yankı uyandırdı.

  • Süper Lig'in 28. haftası tamamlandı, Galatasaray liderliğini sürdürdü
    04 Mar Süper Lig'in 28. haftası tamamlandı, Galatasaray liderliğini sürdürdü

    Trendyol Süper Lig'in 28. haftası, bugün oynanan 3 karşılaşmayla tamamlandı. Galatasaray liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe ve Trabzonspor da galibiyetlerle haftayı tamamladı. Atakaş Hatayspor, Gaziantep FK ve Siltaş Yapı Pendikspor ise mağlup oldu. Düşme hattındaki takımların sıralamasında ise değişiklik olmadı.

  • Beşiktaş, Galatasaray Derbisi Hakemlerini Eleştirdi ve TFF'ye Erken Seçim Çağrısı Yaptı
    04 Mar Beşiktaş, Galatasaray Derbisi Hakemlerini Eleştirdi ve TFF'ye Erken Seçim Çağrısı Yaptı

    Beşiktaş Kulübü, Galatasaray ile oynadıkları derbinin hakemi Halil Umut Meler ve VAR'daki Koray Gençerler'i istemediğini açıkladı. Açıklamada, Galatasaray Kulübüne göndermede bulunuldu ve Türkiye Futbol Federasyonu'na erken seçime gidilmesi çağrısı yapıldı. Beşiktaş, hakem kararlarına tepki göstererek Türk futbolunda yeniden yapılanmaya ihtiyaç olduğunu vurguladı.

  • Galatasaray, Okan Buruk ile şampiyonluk yarışını önde sürdürüyor
    04 Mar Galatasaray, Okan Buruk ile şampiyonluk yarışını önde sürdürüyor

    Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını önde sürdürüyor.

  • Porto, Benfica'yı 5-0'lık skorla mağlup etti
    04 Mar Porto, Benfica'yı 5-0'lık skorla mağlup etti

    Portekiz Süper Ligi'nin 24. haftasında Porto, Benfica'yı 5-0'lık skorla mağlup etti. Galeno, Wendell, Pepe ve Danny Namaso'nun attığı gollerle Porto, derbiyi kazandı. Bu sonuçla Benfica, liderlik koltuğunu Sporting Lizbon'a kaptırdı ve 2. sıraya geriledi.

  • Fiyatını duyanlar inanamıyor! Erman Toroğlu'nun ceketi gündem oldu
    04 Mar Fiyatını duyanlar inanamıyor! Erman Toroğlu'nun ceketi gündem oldu

    Beşiktaş-Galatasaray derbisini yorumlayan Erman Toroğlu, 4 bin 904 dolarlık (153 bin lira) ceketi ile gündem oldu. Dünyaca ünlü bir markanın gri renkli desenli ceketini giyen Toroğlu'nun bu ceketi sosyal medyada çok konuşuldu.

  • Rıdvan Dilmen Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı: 1-0'ı en iyi oynayan takım
    04 Mar Rıdvan Dilmen Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı: 1-0'ı en iyi oynayan takım

    Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 1-0 yendiği derbiyi değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların oyununu beğenen Dilmen, ''Galatasaray, Türk futbol tarihinin 1-0'ı en iyi oynayan takımı, Hatta belki de Avrupa bile dahil 1-0'ı en iyi oynayan takımıdır'' ifadelerini kullandı.

  • Tepki alınca hemen sildi! Arda'dan, derbi sonrası Fenerbahçeli ve Beşiktaşlıları delirtecek hareket
    04 Mar Tepki alınca hemen sildi! Arda'dan, derbi sonrası Fenerbahçeli ve Beşiktaşlıları delirtecek hareket

    Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi galibiyeti ile ilgili paylaşımlarını beğenmesi, sosyal medyada büyük yankı buldu. Kullanıcıların tepkisini alan Güler, daha sonra beğenilerini geri çekti.

  • Penaltı mı değil mi? Dev maça damga vuran pozisyonu yorumlayan eski hakemler aynı noktada birleşti
    04 Mar Penaltı mı değil mi? Dev maça damga vuran pozisyonu yorumlayan eski hakemler aynı noktada birleşti

    Beşiktaş-Galatasaray derbisine Cenk Tosun'un yerde kaldığı pozisyon damga vurdu. Maçtan sonra pozisyonu değerlendiren ünlü yorumcular ve eski hakemler Cenk'in yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğu yönünde görüş belirtti.

  • Beşiktaş, 'Kartal' paylaşımını silmeyen Galatasaray'ı fena bombaladı: Biz sadece miyavlama duyduk
    04 Mar Beşiktaş, "Kartal" paylaşımını silmeyen Galatasaray'ı fena bombaladı: Biz sadece miyavlama duyduk

    Beşiktaş, Galatasaray'ın maç sonu sosyal medya hesabından sarı-lacivert salıncağa binmiş üzgün kartal görseli paylaşımına sert bir yanıt verdi. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Tenhada özür dileyip süklüm püklüm olanların dışarıda kükrediğini söylüyorlar. Oysa biz sadece miyavlama duyduk!" ifadeleri yer aldı.

  • Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Liderliği sürdürmek mutluluk verici
    03 Mar Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Liderliği sürdürmek mutluluk verici

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'de liderliği sürdürdükleri için mutlu olduğunu söyledi. Buruk, Beşiktaş derbisinden sonra düzenlenen basın toplantısında takımının performansını değerlendirdi ve oyuncularının fedakarlıklarını övdü. Ayrıca Türk hakemlerine güvendiğini belirtti ve şampiyonluk yarışının zorluğunu vurguladı.

  • Santos: Maçın hakkı beraberlikti
    03 Mar Santos: Maçın hakkı beraberlikti

    Beşiktaş'ın Galatasaray'a 1-0 yenildiği maçın ardından teknik direktör Fernando Santos, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Santos, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirtirken, maçta verilmeyen penaltı kararlarına da değindi ve hakem hatalarının arttığını ifade etti.

  • Galatasaray'ın maç sonu paylaşımı Hasan Arat'ı çıldırttı: Bu ne rezalet, silin bunu
    03 Mar Galatasaray'ın maç sonu paylaşımı Hasan Arat'ı çıldırttı: Bu ne rezalet, silin bunu

    Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, ''Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz. Silin bunu'' dedi.

  • Fernando Santos: Maçın hakkı beraberlikti
    03 Mar Fernando Santos: Maçın hakkı beraberlikti

    Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray maçında fırsatları değerlendiremediklerini söyleyerek maçın hakkının beraberlik olduğunu dile getirdi. Santos ayrıca hakem hatalarına da değinerek Beşiktaş'ın hakkının yenmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Okan Buruk: Takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösteriyoruz
    03 Mar Okan Buruk: Takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösteriyoruz

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, "Takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi gösteriyoruz" dedi.

  • Maça damga vurdu! Beşiktaş taraftarından Cenk ve Aboubakar'a sert tepki
    03 Mar Maça damga vurdu! Beşiktaş taraftarından Cenk ve Aboubakar'a sert tepki

    Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Beşiktaşlı taraftarlar, oyuna ikinci yarıda dahil olan Vincent Aboubakar ve oyundan çıkan Cenk Tosun'a ıslıklı tepki gösterdi.

  • Fenerbahçe Opet, VakıfBank'ı 3-1 Mağlup Etti
    03 Mar Fenerbahçe Opet, VakıfBank'ı 3-1 Mağlup Etti

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi'nin 23. haftasındaki derbi mücadelede Fenerbahçe Opet, VakıfBank'ı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe Opet, ligdeki 22. maçında 21. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü. VakıfBank ise 22. maçında ikinci mağlubiyetini yaşadı.

  • Vanlı Sarı-Kırmızılı Taraftarlar Beşiktaş-Galatasaray Derbisi Sonrası Sevinç Gösterisi Yaptı
    03 Mar Vanlı Sarı-Kırmızılı Taraftarlar Beşiktaş-Galatasaray Derbisi Sonrası Sevinç Gösterisi Yaptı

    Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından Vanlı sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın 1-0'lık galibiyetini kutlamak için sevinç gösterisi yaptı. Bazı taraftarlar ise Vanspor lehine tezahüratlar yaptı.

  • Galatasaray, Beşiktaş derbisiyle Süper Lig'deki yenilmezliğini 16 maça çıkardı
    03 Mar Galatasaray, Beşiktaş derbisiyle Süper Lig'deki yenilmezliğini 16 maça çıkardı

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 yenerek ligdeki yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı. Cimbom, son 9 maçından galibiyetle ayrıldı ve bu süreçte birçok önemli takımı mağlup etti.

  • Beşiktaş, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu
    03 Mar Beşiktaş, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu

    Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos'un ilk derbisinde takımı, Galatasaray'a 1-0 yenildi. Santos'un göreve başladığı 9 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

  • Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda ikinci yenilgisini aldı
    03 Mar Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda ikinci yenilgisini aldı

    Beşiktaş, 2016 yılında hizmete giren Tüpraş Stadyumu'nda Galatasaray ve Fenerbahçe'yi ligde 16 kez ağırlayan Beşiktaş, bu statta ikinci yenilgisini almış oldu. Siyah-beyazlılar, ilk mağlubiyetini de bu sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'ye karşı yaşamıştı.

  • Okan Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 7 derbide 5 galibiyet aldı
    03 Mar Okan Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 7 derbide 5 galibiyet aldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ı 1-0 yenerek derbi galibiyetlerini 5'e çıkardı. Buruk, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 7 derbide 5 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

  • Galatasaray, Beşiktaş derbisi galibiyetini taraftarlarıyla kutladı
    03 Mar Galatasaray, Beşiktaş derbisi galibiyetini taraftarlarıyla kutladı

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda mücadele ettiği Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek galibiyetini taraftarlarıyla kutladı. Sarı-kırmızılılar, puanını 75'e çıkararak liderliğini sürdürdü.

  • Galatasaray, Beşiktaş'ı Süper Lig'de iki kez yendi
    03 Mar Galatasaray, Beşiktaş'ı Süper Lig'de iki kez yendi

    Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon Beşiktaş ile oynadığı iki maçı da kazandı. Sarı-kırmızılılar en son 2014-2015 sezonunda rakibini iki kez yenmişti. Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş ile mücadele etti. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı ve şampiyonluk yarışında hata yapmadı.

  • Aslan durdurulamıyor! Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi
    03 Mar Aslan durdurulamıyor! Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi

    Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yendi. Bu sonuçla birlikte sarı-kırmızılılar, ezeli rakibini 9 yıl aranın ardından dış sahada mağlup etmeyi başardı.

  • Manchester City, Manchester United'ı 3-1 mağlup etti
    03 Mar Manchester City, Manchester United'ı 3-1 mağlup etti

    İngiltere Premier Lig'in 27. haftasındaki Manchester derbisinde Manchester City, geriden gelip konuk ettiği Manchester United'ı 3-1 mağlup etti. Marcus Rashford'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Manchester City, ikinci yarıda Philip Foden'ın 2 golüyle öne geçti. Erling Haaland'ın golüyle skor tayin edildi. Manchester City, puanını 62'ye yükselterek 2. sıradaki yerini korudu. Manchester United ise haftayı 6. sırada tamamladı.

  • Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray maçında 3 değişiklik yaptı
    03 Mar Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray maçında 3 değişiklik yaptı

    Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynadıkları Konyaspor maçının 11'inden 3 değişiklik yaparak Galatasaray karşısına çıktı. Siyah-beyazlılar, Galatasaray maçına Onur Bulut, Amartey ve Cenk Tosun'u dahil ederek başladı.

  • Böylesi daha önce görülmedi! Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi gol
    03 Mar Böylesi daha önce görülmedi! Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi gol

    Beşiktaş'a konuk olan Galatasaray, maçın hemen başında öne geçti. Galatasaray'ın dakika 1.29'u gösterirken bulduğu gol, Beşiktaş'a karşı tarihinde attığı en erken gol oldu.

  • Galatasaray, Beşiktaş derbisinde tek değişiklik yaptı
    03 Mar Galatasaray, Beşiktaş derbisinde tek değişiklik yaptı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de son oynadıkları Antalyaspor maçının 11'ine göre Beşiktaş derbisinde tek değişiklik yaptı. Maçta Galatasaray'da 5 futbolcu eksik olarak yer almadı. Galatasaray taraftarı da İl Güvenlik Kurulu kararıyla tribünde yer aldı ve takımlarını destekledi.

  • Galatasaray, Beşiktaş Derbisinde Kadroda Değişiklik Yaptı
    03 Mar Galatasaray, Beşiktaş Derbisinde Kadroda Değişiklik Yaptı

    Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisinde kadroda tek değişiklik yaparak Mauro Icardi'yi sahaya sürdü. Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ise sakatlık ve ceza nedeniyle kadroda yer almadı. Yedek kulübesinde ise genç oyuncular görev bekledi. Yaklaşık 2 bin Galatasaray taraftarı da deplasman tribününde takımlarını destekledi.

  • Okan Buruk, derbi öncesi sakat ve kadroya alınmayan futbolcular hakkında konuştu
    03 Mar Okan Buruk, derbi öncesi sakat ve kadroya alınmayan futbolcular hakkında konuştu

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesi sakat ve kadroya alınmayan futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu. Abdülkerim, Zaha, Ziyech ve Aurier'in sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadığını belirten Buruk, "Onun dışındaki tüm kadro tercihimiz" ifadelerini kullandı.

  • Beşiktaşlı Taraftarlar Derbiye Yoğun İlgi Gösterdi
    03 Mar Beşiktaşlı Taraftarlar Derbiye Yoğun İlgi Gösterdi

    Beşiktaşlı taraftarlar, Galatasaray ile oynanacak derbi müsabakasına büyük ilgi gösterdi. Tezahüratlar eşliğinde Tüpraş Stadyumu'na hareket eden taraftarlar, maç saatini heyecanla bekliyor.

  • Beşiktaş derbi için stada ulaştı
    03 Mar Beşiktaş derbi için stada ulaştı

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde oynayacağı Galatasaray maçı için stada geldi.

  • Canlı anlatım! Dev derbide tek gol var
    03 Mar Canlı anlatım! Dev derbide tek gol var

    Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Mücadelede 1-0 Galatasaray önde.

  • Polis araya girdi! Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları arasında gerginlik
    03 Mar Polis araya girdi! Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları arasında gerginlik

    Beşiktaş'ın Galatasaray'ı ağırlayacağı maç öncesi taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Taksim'deki Gezi Parkı'nda toplanan Galatasaray taraftarları, Tüpraş Stadyumu'na götürülürken, Beşiktaş taraftarlarıyla aralarında sözlü atışmalar yaşandı. Polis, iki takım taraftarlarının karşılaşmasını engellemek için barikatlarla güvenlik kordonu oluşturdu. Olayların büyümesini engellemek için çevik kuvvet ve TOMA aracı devreye girdi.

  • Beşiktaş derbisinde 1914 Galatasaray taraftarı tribünde
    03 Mar Beşiktaş derbisinde 1914 Galatasaray taraftarı tribünde

    Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbide, 1914 Galatasaray taraftarı stada giriş yaptı. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararı gereği, Mete Caddesi'nde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar üst aramalarının ardından tribünlere alındı.

  • Beşiktaş-Galatasaray Derbisinin VAR Hakemi Koray Gençerler
    03 Mar Beşiktaş-Galatasaray Derbisinin VAR Hakemi Koray Gençerler

    Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bugün oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Koray Gençerler oldu. Derbide Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek ve mücadelede Halil Umut Meler düdük çalacak. Koray Gençerler ise VAR koltuğunda olacak.

  • Galatasaray'da derbi öncesi deprem! Takımın yıldızı kadro dışı kaldı
    03 Mar Galatasaray'da derbi öncesi deprem! Takımın yıldızı kadro dışı kaldı

    Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı sonrası teknik direktör Okan Buruk ile sorun yaşayan Sergio Oliveira kadro dışı bırakıldı.

  • Porto-Benfica Derbisi Yarın Oynanacak
    02 Mar Porto-Benfica Derbisi Yarın Oynanacak

    Portekiz futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli rekabeti olan Porto-Benfica derbisi yarın saat 23.30'da oynanacak. Lider Benfica, deplasmanda ezeli rakibi Porto'yu yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Porto ise taraftarıyla bütünleşerek şampiyonluk yarışında iddiasını ortaya koymak istiyor. Maç, D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart GO'da canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Hava Sıcaklığı 9 Derece Olacak
    02 Mar Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Hava Sıcaklığı 9 Derece Olacak

    Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maçında, termometreler 9 dereceyi gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, müsabaka saatinde Dolmabahçe'de hava sıcaklığı 9 derece olacak ve nem oranı yüzde 94 olması bekleniyor.

  • Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde öne çıkan notlar
    02 Mar Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde öne çıkan notlar

    Beşiktaş ile Galatasaray futbol takımları arasındaki rekabetin tarihçesi, ilk gol atan futbolcular, golcüler, en farklı skorlu galibiyetler, seyircisiz derbiler, en çok oynayan oyuncular, en gollü maçlar, 4-4'lük maçlar, galibiyet özlemi çekilen yıllar, iki takımda da oynayan futbolcular, en erken derbi, seyirci rekoru kırılan maç ve yarıda kalan derbi hakkında bilgiler.

  • Galatasaray, Beşiktaş Derbisinde Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor
    02 Mar Galatasaray, Beşiktaş Derbisinde Yenilmezlik Serisini Sürdürmek İstiyor

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ı mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, liderlik koltuğunda bulunurken, son dönemdeki galibiyet serisini devam ettirmek ve şampiyonluk yolunda hata yapmamak için büyük bir mücadele verecek. Galatasaray, deplasman performansıyla da dikkat çekiyor ve ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Beşiktaş'ın evindeki galibiyet şanssızlığını kırmak için ise büyük bir çaba sarf edecek.

  • Beşiktaş ile Galatasaray Süper Lig'de 355. kez karşı karşıya geliyor
    02 Mar Beşiktaş ile Galatasaray Süper Lig'de 355. kez karşı karşıya geliyor

    Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçı öncesi, iki takım arasındaki rekabetin tarihçesi ve istatistikleri paylaşıldı. Bugüne kadar oynanan 354 maçta Galatasaray'ın 126 galibiyeti bulunurken, Beşiktaş ise 114 kez rakibini mağlup etti. Süper Lig'de ise Galatasaray 49, Beşiktaş ise 39 kez galip geldi.

  • Beşiktaş, Galatasaray Derbisine Hazırlanıyor
    02 Mar Beşiktaş, Galatasaray Derbisine Hazırlanıyor

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. Karşılaşma Tüpraş Stadı'nda oynanacak ve hakem Halil Umut Meler yönetecek. Beşiktaş, 46 puanla dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray ise 72 puanla zirvede bulunuyor. Beşiktaş'ta 3 futbolcu eksik olacak ve 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Son 6 maçında rakiplerine geçit vermeyen Beşiktaş, Fernando Santos yönetimindeki ilk derbisine çıkacak.

  • Beşiktaş, Galatasaray derbisi için hazırlıklarını sürdürdü
    01 Mar Beşiktaş, Galatasaray derbisi için hazırlıklarını sürdürdü

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

  • Beşiktaş taraftarından derbi öncesi takıma destek
    01 Mar Beşiktaş taraftarından derbi öncesi takıma destek

    Beşiktaş taraftarı, Galatasaray derbisi öncesi siyah-beyazlı takımı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde ziyaret ederek, moral verdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik ekibe destek verdi. Futbolcular ve teknik ekibe çiçek ve tatlı ikram eden siyah-beyazlı futbolseverler, yaklaşık 15 dakika sonra tesislerden ayrıldı.

  • Beşiktaş taraftarı, Galatasaray derbisi öncesi takımı ziyaret etti
    01 Mar Beşiktaş taraftarı, Galatasaray derbisi öncesi takımı ziyaret etti

    Beşiktaş taraftarı, Galatasaray derbisi öncesi siyah-beyazlı takımı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde ziyaret ederek, moral verdi. Taraftarlar, futbolcular ve teknik ekibe destek vermek için tesise alındı ve antrenman sahasına götürüldü. Futbolseverler, çiçek ve tatlı ikram ederek takıma desteklerini gösterdi.

  • FIFA Kokartlı Hakem Halil Umut Meler, Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Görev Alacak
    01 Mar FIFA Kokartlı Hakem Halil Umut Meler, Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Görev Alacak

    FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde görev yapacak. Meler, daha önce de 2 derbiyi yönetmişti ve bu maçlarda Galatasaray galip gelmişti.

  • Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray Derbisine Hazırlanıyor
    01 Mar Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray Derbisine Hazırlanıyor

    Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, 3 Mart Pazar günü Galatasaray ile oynayacakları müsabakayla birlikte Süper Lig'de ilk kez derbi heyecanı yaşayacak. Santos'un takımı son 5 resmi müsabakada kalesinde gol görmezken, iç sahada ise mağlubiyet yaşamadı.

  • Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde İlk Kez Forma Giyecek Oyuncular
    01 Mar Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde İlk Kez Forma Giyecek Oyuncular

    Beşiktaş'ın Galatasaray'ı konuk edeceği derbide toplam 11 futbolcu, ilk kez forma giyecek. Necip Uysal en fazla forma giyen isim olurken, Milot Rashica eski takımına karşı oynayacak. Mauro Icardi Beşiktaş'a karşı etkili performans sergiledi.

  • Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Gözler Kalecilerde
    01 Mar Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Gözler Kalecilerde

    Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbide, iki takımın kalecileri Mert Günok ve Fernando Muslera'nın performansı belirleyici olacak. Mert Günok, Beşiktaş'ın en çok forma giyen kalecisi olarak dikkat çekiyor. Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Muslera ise 55 derbi maçında görev aldı ve 22 maçta gol yemeden kalesini korudu.

  • Muslera, Beşiktaş'a karşı 26 derbide görev aldı
    01 Mar Muslera, Beşiktaş'a karşı 26 derbide görev aldı

    Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, Beşiktaş'a karşı oynanan 26 derbi maçında görev aldı. Muslera, bu maçlarda 13 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 5 beraberlik elde etti. Ayrıca bu sezon Süper Lig'de 26 maçta görev alan Muslera, kalesinde 15 gol gördü ve 13 maçta gole izin vermedi.

  • Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda rakiplerine üstünlük sağladı
    01 Mar Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda rakiplerine üstünlük sağladı

    Beşiktaş, İnönü Stadyumu'nun yıkılmasının ardından yapılan Tüpraş Stadyumu'nda oynadığı derbilerde rakiplerine üstünlük sağladı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı 15 kez konuk eden Beşiktaş, sadece 1 kez mağlup oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe ile 8 maçta 2 galibiyet elde ederken, Galatasaray ile 7 maçta 6 galibiyet aldı. Toplamda 26 gol atan Beşiktaş, 13 gol yedi.

Advertisement