1.5 Milyon TL'lik Lüks Yat Sulara Gömüldü - Son Dakika
Güncel

1.5 Milyon TL'lik Lüks Yat Sulara Gömüldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle 1.5 milyon TL'lik lüks yat battı.

06.02.2016 19:32  Güncelleme: 21:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına Bodrum'da hayatı durma noktasına getirdi. Saatteki hızı yaklaşık 80 km hıza ulaşan fırtınanın etkisiyle Torba Mahallesi balıkçı barınağında demirli bulunan 15 metre uzunluğundaki Amerika bayraklı lüks yat battı. Yaklaşık 1.5 milyon TL değerinde olduğu öğrenilen lüks yatın bağlı olduğu iskeleyi yerinden söktüğü görüldü. Fırtınanın etkisiyle balıkçı barınağında bulunan birçok teknenin de battığı gözlendi.

"80 - 90 KM HIZINDA RÜZGAR VAR"

Rüzgarın çok şiddetli estiğini söyleyen Tekne Kaptan Ercan Uçar, "Bugün çok şiddetli bir fırtına vardı. Benim teknemin yanında bulunan yat denizin dibine gömüldü. Biz de kendi teknemizi içeri almak zorunda kaldık. Şu anda 80 - 90 km hızında bir rüzgar var. Yolda yürümekte güçlük çekiyoruz" dedi.

1.5 Milyon TL\'lik Lüks Yat Sulara Gömüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 1.5 Milyon TL'lik Lüks Yat Sulara Gömüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Balal: Yatim batti babacigim 8 1 Yanıtla
  • Insan: Ha ha yat sahibi sigortadan iki katini kazanir... 7 0 Yanıtla
  • Zaza 13: Darısı bilalın gemilerineinşallah Amin 3 3 Yanıtla
  • BENİM YAT YOK : Benim yatım yok bane alan adam düşünsün miillet ekmek bulamıyor evine götürmek için adamın yatı denize gömülmüş çok da umurumda çok paraymışda o para asla çalışarak kazanılmaz hilelik var haram var . bir gün gider . atalarımz demiş bunu unutmamak gerekir 6 0 Yanıtla
  • SURİYE ve IRAK Gibi Olmak İstemiyorsak. Ülkemize : Doğu ve Güney Doğulu Vatandaşlar Şehirlerine Sahip çıkmalılar... PKK Belasını aralarından koymalılar yoksa ALLAH korusun sonumuz iyi olmayacak... 5 0 Yanıtla
  • Habip : Gemi var gemicik var. 3 1 Yanıtla
  • 44 : bu haberlere yurum yapmaya değmez 2 2 Yanıtla
  • Gizem: Ne kadar kiskanc bi millet oldunuz siz ya? Parasi olan olmeli gozuyle bakiyosunuz ama parasi olan sana is veriyo farkinda degilsin. Keske sahibi icinde olsaydi yazmislar utanmadan. Paragozlukten bi cikin da artik vicdanli olun. Yazik size. Zenginin mali, zugurdun cenesi iste. 4 0 Yanıtla
  • ereyli: ya allah aşkına sana yatmı yok batarsa batsın 1 2 Yanıtla
  • cirf: Sigorta da firtina ciksa da iki katini odesek diye bekliyordu 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement