1-7 Mart Muhasebe Haftası - Son Dakika
Yerel

1-7 Mart Muhasebe Haftası

1-7 Mart Muhasebe Haftası

1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

03.03.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.

Törende, Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Polat Sezgün tarafından Zonguldak Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Törene, Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Polat Sezgün, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Zonguldak SGK İl Müdürü Kamuran Öner ve muhasebeciler katıldı.

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi. Muhasebe Haftası nedeniyle açıklama yapan Sezgün, "1-7 Muhasebe Haftası dolayısıyla muhasebe meslek mensuplarının muhasebe haftasını kutluyor, mesleki sorunlar nedeniyle meslek mensuplarının sabırlarının sonuna geldiğini dikkat çekerek sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini her platformda ifade ediyoruz. TÜRMOB çatısı altında örgütlenen ülke genelindeki 77 serbest muhasebeci, mali müşavirler odası ile 8 yeminli mali müşavir odasına kayıtlı 93 bin meslek mensubu 16 bin stajyer, 150 bin büro çalışanı ile sayısı 259 bine ulaşan muhasebe camiası Muhasebe Haftası'nı mesleki sorunların gölgesinde kutlamaktadır. Biz meslek mensupları olarak sürekli ertelenen ve büyüyen sorunlarımızın artık çözülmesini istiyoruz. Bıçak kemiğe dayandı, sabır taşı çatlamak üzeredir. Maliye Bakanlığı'na sunduğumuz sorunlarımız ve çözüm önerileri raporumuzda belirtilen hususlar ivedilikle hayata geçirilmelidir. Meslek yasamız günümüz koşulları ve mesleki ihtiyaçlarımız göz önüne alınarak değiştirilmelidir. Hükumetin haklı taleplerimize cevap vermesini istiyoruz. TBMM'nin beklentimiz olan yasal düzenlemeleri yapmasını, mesleğimizle ilgili düzenlemelerde görüş ve önerilerimizi değerlendirmesini istiyoruz. Artık sabrın sonuna geldik. Bu iyi niyetli sesimize kulak verilmelidir. Sorunların çözümü için işbirliği içinde çalışılmalıdır. Aynı zamanda sivil toplum kuruluşu da olan meslek örgütümüz, üyelerimizden aldığı güçle demokratik tepkimizi taleplerimiz kabul görene kadar yaşamın her anında gösterecektir" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1-7 Mart Muhasebe Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement