1.antalya Sağlık Şöleni" Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

1.antalya Sağlık Şöleni" Devam Ediyor

1.antalya Sağlık Şöleni" Devam Ediyor

“Sağlığa Adanmış Hayatlar” teması ile 10-15 Mart 2014 tarihleri arasında Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’nin organize ettiği Akdeniz Üniversitesi, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün de düzenleme kurulunda yer aldığı “1. Antalya Sağlık Şöleni” devam ediyor.

12.03.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sağlığa Adanmış Hayatlar" teması ile 10-15 Mart 2014 tarihleri arasında Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'nin organize ettiği Akdeniz Üniversitesi, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün de düzenleme kurulunda yer aldığı "1. Antalya Sağlık Şöleni" devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında Kumluca Devlet Hastanesi bahçesinde "Pilav Günü" düzenlendi. Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, AKHB İdari Hizmetler Başkanı Ramazan Aslantürk, Alanya Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzman Dr. İsmail Başaran, Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ayşegül Alkan ve çok sayıda sağlık çalışanının katıldığı etkinlikte Kumluca Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden oluşan Folklor Ekibi gösteriler yaptı.

Şah Inn Paradise Otel'de gerçekleştirilen "Hizmette 40 Yıl ve Üstünü Tamamlayan Personele Plaket Takdim Programı" nda ise Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş personellerimize plaket verdi. Etkinlik programı, Alanya Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarından oluşan Alanya Devlet Hastanesi Tiyatro Topluluğu'nun "Üşütenler" adlı tiyatro oyunu ile devam etti.

miştir. AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş'ın Kumluca'dan Antalya'ya Kumluca Belediyesi Mehter Takımı Gösterisi ile uğurlanmasının ardından Kumluca'daki etkinliklerimiz son bulmuştur.

Etkinliklerin ikinci gününde ise Antalya'da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cumhuriyet Konferans Salonu'ndaki AEAH Dermatoloji Doktoru Dr. Nevzat Akyar'ın Şiir Dinletisi yapıldı. Gecede ayrıca AEAH sağlık çalışanlarından oluşan AEAH Halk Müziği Korosu bir konser verdi.

AKHB Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş yaptığı konuşmada, "1. Antalya Sağlık Şöleni etkinliklerimizin ikinci günü tamamlanmıştır. Tüm etkinliklerimizde görev alan, katılan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1.antalya Sağlık Şöleni' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement