1 Aydır Haber Alınamayan Minik Ecrin İçin Kayıp İlanı Verildi - Son Dakika
Güncel

1 Aydır Haber Alınamayan Minik Ecrin İçin Kayıp İlanı Verildi

1 Aydır Haber Alınamayan Minik Ecrin İçin Kayıp İlanı Verildi

Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala gitmek için evden ayrılan ve 1 aydır kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç için ailesi tarafından kayıp ilanı verildi.

13.07.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde bakkala gitmek için evden ayrılan ve 1 aydır kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç için ailesi tarafından kayıp ilanı verildi. Kayıp ilanı afişleri Midyat ve çevre ilçelerdeki otogar, kahvehane, cadde ve sokaklara asıldı.

Yetkililerin yapmış olduğu aramalardan bir sonuç çıkmaması üzerine kendi imkanları ile bastırdıkları 'kayıp aranıyor' afişlerini Midyat ve çevre ilçelere dağıttıklarını söyleyen Ecrin Tunç'un dedesi Veysi Tunç, "Tüm imkanlar seferber edildi. Ecrin için Ankara'dan özel ekip getirildi. Ancak olumlu bir sonuç alınamadı. Biz de son umut olarak afiş bastırdık. Tek dileğimiz Ramazan Bayramı'nda gelecek güzel haberle çifte bayram yaşamak. Ecrin'e kavuşmak için her yolu deniyoruz. Rabbim masum kızımızı bize kavuştursun. Müminlerden Ecrin için dua bekliyoruz. Dualarında Ecrin'i unutmasınlar" dedi.

Kızını kendilerinden ayıranlara seslenen anne Nursel Tunç, "Vicdanınıza ses verin ve o masum bebeğimi verin. Allah'tan korkun. Ramazan Bayramı geliyor ve kızımdan haber yok. Acılarımı sevince döndürecek haberi bekliyorum. Ciğerim yandı. Allah hiçbir anneyi böyle bir şeyle imtihan etmesin. Kayıp ilanını Midyat ve çevre ilçelere astık. Kızımı gören biri olursa bizimle irtibata geçsin. Herkesi Ecrin'imin bulunması için duyarlı olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

1 aydır kendisinden haber alınamayan 5 yaşındaki Ecrin Tunç için jandarma ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) arama ve tarama çalışmaları başlatmıştı. AFAD'ın helikopter desteği ile yaptığı çalışmaların ardından Mardin Emniyet Müdürlüğü ve Mardin Valiliği tarafından Ankara'dan getirtilen özel ekibin kadavra köpekleri ile yaptığı arama çalışmaları da sonuçsuz kalmıştı. Arama çalışmalarından herhangi bir sonuç alınmaması üzerine çalışmalar durduruldu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 1 Aydır Haber Alınamayan Minik Ecrin İçin Kayıp İlanı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement