1 Çocuklu Çift 3 Yıl Sonra Nikah Masasına Oturdu - Son Dakika
Güncel

1 Çocuklu Çift 3 Yıl Sonra Nikah Masasına Oturdu

1 Çocuklu Çift 3 Yıl Sonra Nikah Masasına Oturdu

Ailelerin evlenmelerine karşı çıktığı resmi nikahsız çift, 3 yıl sonra Avcılar'da nikah masasına oturdu.

23.06.2016 11:08  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailelerin evlenmelerine karşı çıktığı resmi nikahsız çift, 3 yıl sonra Avcılar'da nikah masasına oturdu. Eşi İsmail Demir ile kucağında 2 yaşındaki kızları Tuğçe Naz'ı alarak gelen belediyenin kendisine sağladığı gelinliği giyen Serap Obuz (Demir), son derece sevinçli olduğunu söyledi.

DEFALARCA POLİSE İFADE VERDİLER

Atık kağıt toplayan İsmail Demir, 5 yıl önce Esenyurt'ta tezgahtarlık yapan Serap Obuz ile tanıştı. İki genç arasındaki arkadaşlık ilerlerken, aileler de tanıştı. Obuz'un Roman ailesi, geleneklerine uygun olarak evlenmek isteyen İsmail Demir'den 10 bin TL, 40 çift ayakkabı ve 40 top kumaş gibi isteklerde bulundu. Ekonomik gücünün çok üzerindeki bu istekleri nasıl karşılayacağını düşünen Demir'in ailesi, bu evliliğe karşı çıkmaya başladı. Serap Obuz da anne ve babasının sevdiği gencin yerine kendisini başkasına vermek istediklerini duyunca gece yarısı sevdiği İsmail Demir'in evine gitti. O tarihte 18 yaşında olan Serap Obuz geceyi İsmail Demir'in evinde geçirirken ailesinin şikayeti üzerine gelen polislere, zorla alıkonulmadığını ve evleneceklerini söyledi. Çift, Adapazarı'nda bulunan Demir'in yakınlarının yanına giderek bir süre kalırken, resmi nikah kıymadan düğün yaptı. Çift, haklarındaki 'kız kaçırma' iddiası nedeniyle defalarca polise ifade vermek zorunda kaldı.

YILLAR SONRA NİKAH MASASINA OTURDU

Avcılar'daki Yeşilkent Mahallesi'nde oturan İsmail Demir'in, 'Tuğçe Naz' adı verilen kızı oldu. Serap Obuz, para sıkıntısı çektikleri için kendilerine çeşitli tarihlerde kuru gıda ve bebeğinin bakımı için bez dahil çeşitli katkılarda bulunan Avcılar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü yetkililerine yıllar sonra nikah masasına gelinlikle oturmak istediğini söyledi. Belediye yetkilileri çiftin nikah işlemlerini yaparken, Serap Obuz için de gelinlik sağladı. Avcılar Belediyesi Zübeyde Hanım Evlendirme Dairesi'nde nikah masasına oturan İsmail Demir, eşini çok sevdiğini, onun için ailesini hatta gerekirse Türkiye'deki 78 milyon kişiyi karşısına alabileceğini söyledi.

''EVLİLİK CÜZDANIMA KAVUŞTUM''

Demir, "Bu mutlu günümde ailemin yanımda olmasını isterdim. Olmadı. Eşimi çok seviyorum. Onu hiçbir şeye değişmem." dedi. Serap Obuz (Demir) de, "Ailem, evlenmemize karşı çıkmıştı. Çevremdekiler de eşimin beni oyaladığını bu nedenle nikah kıymayacağını söylüyorlardı. Şimdi çok mutluyum. Gelinlik giydim, evlilik cüzdanıma kavuştum. Bugüne kadar bize her türlü gerekli desteği ve gelinlik sağlayan Avcılar Belediyesi'nden razı olsun." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Çocuklu Çift 3 Yıl Sonra Nikah Masasına Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hayret ya !: Kızın ailesine şaşırdım hazır talip çıkmış çıkarın elden hatta üste siz para verin bir de utanmadan başlık parası vs.istiyorlar :D 1 2 Yanıtla ...: O kdr dedik dedengillere Akraba evliligi farkli sonuclar doguruyor yapmayin etmeyin diye ama iste dinlemediler 0 0

Advertisement