1 Günde 200 Türk Erkeğinin Eklediği 'Elf Kızı' - Son Dakika
Komik - İlginç

1 Günde 200 Türk Erkeğinin Eklediği 'Elf Kızı'

19 yaşındaki Emilie Voe Nereng'in açtığı blogla Türk erkeklerinin ilgisini çekmeyi başardı.

30.01.2015 11:54  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emilie Voe Nereng, son birkaç gündür sosyal medyada Türk erkeklerinin akınına uğruyor. Twitter ve Facebook'ta Nereng'i ekleyen Türklerin yaptığı 'sevgi dolu' paylaşımlar gülmekten kırıp geçiriyor.

KENDİNE AİT BİR BLOĞU VAR

Emilie Voe Nereng... 19 yaşında bir genç kadın... Norveç'te yaşayan Nereng'in sağlıktan modaya, seyahat yazılarından yemek tariflerine kadar pek çok konuya yer verdiği bir bloğu var. Peki Emilie Nereng sadece Norveççe yazmasına rağmen, nasıl oldu da Türk erkeklerinin ilgisini çekti?

TÜRK ERKEKLERİ AKIN EDİYOR

Aslında Nereng, son birkaç yıldır Ekşi Sözlük yazarlarının radarındaydı. Ancak "Yanlış zamanda gelen doğru insan" adlı Suser'ın (Ekşi Sözlük Yazarı) belirttiğine göre, Sözlükçüler Nereng hakkında entry girmek için 18 yaşını geçmesini beklemiş olabilirler. Bundan birkaç ay önce hakkında Ekşi Sözlük'te başlıklar açılan Nereng, birkaç gün önce yüksek miktarda Türk erkeğinin ilgisine mazhar oldu.

"NELER OLUYOR?"

Twitter'da dünün en çok konuşulan konularından birisi olan Nereng hakkında, Ekşi Sözlük'teki "emilie nereng" başlığı altında 30 sayfa, "Bir günde 200 Türk'ün emilie nereng'i eklemesi" başlığı altında da 7 sayfa dolusu entry bulunuyor. Tabii bu ilgi Nereng'in şaşırmasına sebep olmuş. Genç kadın dün Twitter'dan "Son birkaç günde beni Facebook'ta en az 200 Türk erkeği ekledi, neler oluyor?" şeklinde bir paylaşım yaptı.

1 Günde 200 Türk Erkeğinin Eklediği \'Elf Kızı\'
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç 1 Günde 200 Türk Erkeğinin Eklediği 'Elf Kızı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • TRFSM: nedense benim hiç ilgimi çekmedi he gelip bana bir şeyler verecekse neden olmasın 9 14 Yanıtla
  • hüloğğğ: bi insan zorla nasıl ünlü edlilir haritasıyla mevcut, abaza millettiz ne olacak 19 3 Yanıtla
  • Ali : Anam bu ne güzellik 11 11 Yanıtla
  • baba: nasıl cekmesin be herkes bunu yemek icin bekliyor hey maşallaa tüh tüh nazar degmesin bu yawruya D: 8 7 Yanıtla
  • terminator: Len tirkolar turkiyede boyle guzelik varmi len san seref dolu allah butun guzelligi bu gavurlara vermis nedense maşallah siz ne anlarsiniz gizellikten tirkolar gidin turbanlii kizlara takilin alti tayt ustu turban dudaklar ojeli vok komik yaa insan utaniyor len o turbanlilardan hayir yani dini inanci icinse saygimiz sonsuz ama Türkiye de inan yuzde 80 moda icin takiyor kendine yakistirdigi icin takiyor vok rezil bir durum ve komik ama yabancilar san seref dolu 3 10 Yanıtla
  • Simdilik Bukadar: Video yu 1 dakika seyrettim. Kiz sarimsak yemis galiba. Cok pis kokuyordu 2 0 Yanıtla

Advertisement