1 Hadis 1 Film" Kısa Film Yarışmasında Final Heyecanı Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

1 Hadis 1 Film" Kısa Film Yarışmasında Final Heyecanı Yaşanıyor

1 Hadis 1 Film" Kısa Film Yarışmasında Final Heyecanı Yaşanıyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “1 Hadis 1 Film” kısa film yarışmasında final heyecanı yaşanıyor.

22.04.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "1 Hadis 1 Film" kısa film yarışmasında final heyecanı yaşanıyor.

Bir otelde düzenlenen yarışmanın basın toplantısına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Milletvekili Mustafa Baloğlu, yarışmanın jüri başkanlığını yapan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav, oyuncu Osman Soykut ve davetliler katıldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "1 Hadis 1 Film" yarışmasının jüri üyelerinin değerlendirmesiyle sona geldiğini ifade ederek, "Bu akşam bu yarışmanın final programını yapacağız. Bu yıl ilk kez böyle bir proje yürütüyoruz. Genç nüfusumuzun çoğunlukta olduğu ilçemizde gençlerimize ulaşmak adına böyle bir proje yapmış olduk. Umuyorum ki bundan sonra bu işi kurumsal hale getirerek geleneksel hale gelmesini istiyoruz. Başlangıçta kaç kişinin katılacağı bizim için soru işaretiydi. Ama umduğumuzdan çok daha iyi bir katılım oldu. 110 katılımcıyla başladık. Ön jürimiz bunları 16'ya düşürdüler ve bir sıralama yapıldı" dedi.

Yarışmanın jüri başkanlığını yapan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav ise 1 Hadis 1 Film'in çok önemli bir tema olduğunu vurgulayarak, "İnşallah bu proje kurumsallaşır. Ülkemizde en çok yapmamız gereken şey yaptığımız hayırlı faaliyetlerin kurumsallaşmasını sağlamaktır" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1 Hadis 1 Film' Kısa Film Yarışmasında Final Heyecanı Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement