1 Kasım Genel Seçimi - Son Dakika
Güncel

1 Kasım Genel Seçimi

AK Parti'nin, kesin olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olmayı garantilemesi, İstanbul'da vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

01.11.2015 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin, kesin olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olmayı garantilemesi, İstanbul'da vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Sandık sonuçlarının büyük bir bölümünün açıklanmasının ardından vatandaşlar sevinç gösterisi için İstanbul'da sokağa çıktı.

Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı önünde ve bazı ilçelerde havai fişekli kutlamalar yapılırken, kimi ilçelerde araç konvoyları oluşturuldu.

Küçükçekmece'de toplanan vatandaşlar, AK Parti İlçe Başkanlığı'na kurulan dev ekranda seçim sonuçlarını takip etti. Sefaköy ve Kanarya mahallelerindeki vatandaşlar, seçim sonuçlarını kutlamak için ellerinde Türk bayrağı ve AK Parti flamalarıyla, Küçükçekmece İlçe Seçim Kurulu'na doğru yürüdü.

Bazı araç sürücüleri de "Tek başına, iş başına" sloganı atan gruba korna çalarak destek verdi.

Güngören, Sancaktepe ve Maltepe'de de vatandaşlar, sokaklarda havai fişek atarak kutlamalara katıldı. Bazı vatandaşlar da sokaklarda araç konvoyları oluşturdu.

Çekmeköy'de araç konvoyu oluşturan bir grup AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı önünde toplandı. Kalabalık grup, ellerinde Türk bayrağı ve AK Parti flamalarıyla, davul-zurna eşliğinde halay çekti.

Sultangazi AK Parti İlçe binasının önünde toplanan vatandaşlar da kutlama yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Kasım Genel Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement