1 Kasım Seçimlerinin Ardından - Son Dakika
Yerel

1 Kasım Seçimlerinin Ardından

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hemşehrileri adına teşekkür etti.

02.11.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hemşehrileri adına teşekkür etti.

Baş, yazılı açıklamasında, dün gerçekleştirilen seçimde ortaya çıkan iradeye de saygı duyduklarını kaydetti.

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını ifade eden Baş, aynı seçim sürecinde yalanın, haramın, riyakarlığın, aldatma ve kandırmanın, karanlık komploların zirvesinde dolaşan; tehdit ve şantajla, kirli algı operasyonlarıyla milli iradeyi esir almaya göz dikmiş aynı zihniyete karşı MHP olarak daima doğrudan, haktan, hukuktan, adaletten ve elbette Türk milletinden yana taraf olduklarını kaydetti.

Baş, Türk siyasi tarihinde "kıblesini" değiştirmeyen yegane siyasi hareket olan Milliyetçi Hareket'in temsilcileri ve mensupları olarak Hz. İbrahim'in ateşe düşerken bile "Hakk" demeye devam ettiği gibi kendilerinin de her hal ve şartta hakkı üstün tutmaya ve yüce Türk Milleti için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Baş, şunları kaydetti:

"Bu hareket asla yılmayacak; kıvrılmadan, bükülmeden, zillete boyun eğmeden yoluna devam edecektir. Bu vesileyle Türk Milletine her zaman kutup yıldızı olan, bizleri daima doğruya sevk eden, Türk milliyetçiliğinin cefakar, vefakar lideri, ahlak abidesi, örnek devlet adamı Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye Adanalı hemşehrileri adına teşekkür ediyor, 'Allah başımızdan eksik etmesin' diyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1 Kasım Seçimlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement