1. Kurtuluş Kupası Trakya Tekvando Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

1. Kurtuluş Kupası Trakya Tekvando Şampiyonası

Kırklareli Tekvando İl Temsilciliği tarafından Lüleburgaz'da düzenlenen 1. Kurtuluş Kupası Trakya Tekvando Şampiyonası'nda 5 ilden 150 sporcu katıldı.

15.11.2015 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Tekvando İl Temsilciliği tarafından Lüleburgaz'da düzenlenen 1. Kurtuluş Kupası Trakya Tekvando Şampiyonası'nda 5 ilden 150 sporcu katıldı.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Lüleburgaz Ticaret Borsası'nın katkılarıyla düzenlenen tekvando şampiyonası, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde gerçekleştirildi.

Tekvando İl Temsilcisi Şadi Uysal, törende yaptığı konuşmada, 5 ilden 150 sporcunun tekvando şampiyonasına katıldığını söyledi.

Tekvando şampiyonasına gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Uysal, "Tekvando sporu Kırklareli Bölgesi'nde 300 ile 350 arasında sporcunun yer aldığı en büyük spor dallarından bir tanesi konumunda. Türkiye Şampiyonası hazırlıkları için büyük bir öneme sahip olan bu tür turnuvaların ilkini de Gençlik Hizmetleri ve Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var'ın katkılarıyla Lüleburgaz'da düzenledik. 150 sporcunun mücadele ettiği turnuva, genç sporcuların heyecanını yenme, tecrübe kazanmalarında önemli bir rol oynuyor. Şampiyonaya destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlenen tekvando şampiyonası, dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 1. Kurtuluş Kupası Trakya Tekvando Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement