1 Liralık Tuvalet Parası" Cinayeti İddiası (2) - Son Dakika
Güncel

1 Liralık Tuvalet Parası" Cinayeti İddiası (2)

1 Liralık Tuvalet Parası" Cinayeti İddiası (2)

Maslak'taki bir caminin tuvaletini işleten Fırat Karavil (40) tuvaleti kullanan kişiden 1 liralık ücreti istediği için öldürüldüğü öne sürüldü.

20.06.2016 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maslak'taki bir caminin tuvaletini işleten Fırat Karavil (40) tuvaleti kullanan kişiden 1 liralık ücreti istediği için öldürüldüğü öne sürüldü.

Olay, Maslak Üçyol Camii'nin tuvaletinde geçtiğimiz cumartesi günü saat 21.00 sıralarında yaşandı. 2 çocuk babası Fırat Karavil, 8 yıldır caminin tuvaletini işleterek ailesinin geçimini sağlıyor; ailesi ile birlikte de aynı yerde müftülük tarafından verilen odada yaşıyordu.

RESTORAN SAHİBİ TUTUKLANDI

Olay günü caminin hemen yanında bulunan restoranın sahibi Selahattin İnci caminin tuvaletini kullandı. İddiaya göre de İnci, 1 liralık tuvalet ücreti nedeniyle tartıştığı Fırat Karavil'i tabanca ile başından vurarak öldürdü.

"EŞİM TEK KURŞUNLA ÖLDÜ"

O anlara tanıklık etiğini belirten Fırat Karavil'in eşi Didem Karavil gözyaşları içinde olayı anlattı.

Didem Karavil, "İftarımızı yaptık, namazımızı kıldık. Tuvaletten kapı sesi geldi. Eşim bunun üzerine tuvalete yöneldi. Yan taraftaki restoranın sahibinin oğlu tuvaleti kullanmış. Eşim '1 lira ücreti var. Ücreti verir misiniz?' dedi. O da 'Bozuğum yok' dedi. Daha sonra eşime 200 lira vermiş. Eşim 200 lirayı bana verdi ve bozmamı istedi. Ben de 200 lirayı bozdum ve eşime geri verdim. Eşim adama paranın üstünü verdiği sırada '1 lira için 200 lirayı da bozdun' dedi. Eşim de 'Hakkımı istiyorum' diye cevap verdi. Bu sırada eşimi tahrik etti; tartışma çıktı. Eşim bana 'Tabanca çekiyorlar, polisi çağır' diye bağırdı. Tam polisi ararken tabanca patladı. Eşim tek kurşunla öldü" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMI YETİM BIRAKTILAR"

9 aylık Rukiye ve 14 yaşında da Cemre isimli çocuklarının olduğunu söyleyen Karavil, "Çocuklarımı yetim bıraktılar. Babası kızımı her gün gezdirirdi. 2 gündür çocuğum hiç susmuyor" dedi.

TUTUKLANDI...

Olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi ile kardeşi polis tarafından yakalandı. Polisteki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Selahattin İnci tutuklanarak cezaevine gönderildiği, polisi yanıltmakla suçlanan kardeşi Mustafa İnci'nin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenildi.

HELALLİK ALINDI

Fırat Karavil'in cenazesi bugün helallik alınması için öldürüldüğü tuvaletin yanındaki bir odasında kaldığı cami önüne getirildi. Bu sırada Karavil'in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bu arada Karavil'in yakınları Selahattin İnci'nin restoranının cam ve duvarlarına sprey boyalarla 'Katiller' yazdı.

CEZAEVİNDEN ÖZEL İZİNLE CENAZEYE KATILDI

Karavil'in cenazesi helallik alınmasının ardından Ayazağa Merkez Camii'ne götürüldü. Karavil'in Silivri Cazevi'nde bulunan ve kardeşi Şükrü Karavil özel izinle, yoğun güvenlik önlemi altında cenaze törenine katıldı. Fırat Karavil'in cenazesi öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Liralık Tuvalet Parası' Cinayeti İddiası (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement