1 Mayıs Çıplaklarına Gözaltı Başladı - Son Dakika
Güncel

1 Mayıs Çıplaklarına Gözaltı Başladı

1 Mayıs Çıplaklarına Gözaltı Başladı

İzmir'deki 1 Mayıs kutlamalarına katılıp polisin arama noktasında giysilerini çıkartan kızlı erkekli gruba yönelik polisin gözaltıları başladı.

03.05.2016 19:23  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'deki 1 Mayıs kutlamaları sırasında, kızlı erkekli grup polisin arama noktasında giysilerini çıkartmıştı. Giysilerini çıkartan kızlı erkekli gruba yönelik polisin gözaltıları başladı.

"TEŞHİRCİLİK SUÇUNDAN İŞLEM YAPILACAK"

Polisin, soyunan üç erkek ve iki kadın göstericiden, erkek olan F.K.'yı gözaltına aldığı öğrenildi. Protestoculara Ahlak Büro Amirliği'nde 'teşhircilik' suçundan işlem yapılacağı açıklandı.

1 Mayıs Çıplaklarına Gözaltı Başladı

ERKEKLER SOYUNUP, İÇ ÇAMAŞIRLARIYLA KALMIŞTI

İzmir'de olaysız sona eren 1 Mayıs kutlamalarında, kendilerini 'Anarşist' olarak tanıtan grup üyeleri, Birinci Kordon'daki Orduevi önünde oluşturulan arama noktasına geldiklerinde, erkekler soyunup, iç çamaşırlarıyla kalmıştı. Gruptaki kadınlar da belden yukarısındaki giysi ve sutyenlerini çıkartmışlardı. Gruptaki erkek ve kadınlar, arama noktasından bu şekilde geçtiktan sonra giysilerini giyip mitinge katılmıştı.

POLİSİN İLK GÖZALTISI ERKEK GÖSTERİCİYE OLDU

Hem polisleri, hem de kutlamaya katılanları şaşırtan grup üyelerinden birisi, Ankara ve İstanbul'daki patlamalarda can güvenliğini sağlayamayan polislerin, bedenlerine dokunmaması için böyle bir yönteme başvurduklarını anlatmıştı.

İZMİR POLİSİ, "ANARŞİSTLER" GRUBUNA YÖNELİK ÇALIŞMA BAŞLATTI

İlginç protesto sırasında müdahalede bulunmayan İzmir emniyeti, "Anarşistler" grubuna yönelik çalışma yaptı. Bu anlarda elde edilen görüntülerini incelemeye alan polis, üç kadın göstericiden ikisinin sutyenlerini tamamen çıkartıp üstsüz kaldığını, bir kadının sutyeniyle protestosunu gerçekleştirdiği belirledi. Erkeklerden ise 3'ünün iç çamaşırlarıyla, 13'ünün de belden yukarıdaki tişörtlerini çıkartıp geçtiği saptandı.

POLİS, GÖZALTINA ALMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis, göstericilerden 2 kadın ile 3 erkeği gözaltına almak için çalışma başlattı. Kimliği belirlenen protestoculardan ilk olarak erkek olan F.K., gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen F.K.'ya 'teşhircilik' suçundan işlem yapılacağı açıklandı.

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SAVCININ TALİMATIYLA SERBEST BIRAKILACAK

F.K.'nın ifadesinin alınmasından sonra ise savcının talimatıyla serbest bırakılacağı, evraklarının ikmalen adliyeye gönderileceği öğrenildi. Bu arada 2'si kadın 4 protestocunun da, aynı şekilde gözaltına alınacakları ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Mayıs Çıplaklarına Gözaltı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Vatandaş: türbanla gidin tutuklanmazsınız. 22 38 Yanıtla Jjjjj: Sen hangi ülkede yaşıyorsun. İçin için haber okuyup saçma yorum yazın 2 0
  • Sakarya: Çıplakları topluyorsunuz güzel ama şu patates çuvalı gibi çarşaflara bürünmüş işit kılıklı tipleride toplasaniz keşke. Her yeri sardılar iyice. 12 37 Yanıtla Muhammed: Ulan sende ben müslümanım dersin bide utanmadan pis kafir 9 8
  • Genc: Alsana chp zihniyeti 20 20 Yanıtla
  • Hey özgürlük: İnsanların günah işleme õzgürlügü var kimene kardeşim 4 35 Yanıtla
  • eeeeh: Adamların ne kötülügünü gördünüz. Çaldılarmı, birinin hakkını mı yediler ne yapmışlar polisin işini kolaylaştırmışlar. 24 12 Yanıtla
  • Jest: İzmir degilmi normaldir turkiyenin en.yobaz terbiyesiz sehri maalesef 21 14 Yanıtla
  • Coban: Ya arkadaş bunların içinden bana bir tane adam gibi adam kadın gibi kadın gösterin hepsi dövmeli saç sakal bir birine girmiş ateist ler inancı olan dinini bilen birisi bu işe kalkismaz birde ATATÜRK cüyüz diyorlar önceden kızlar annesiyle sofra kaldırırdi şimdi babalarıyla kadeh kaldırıyor nereye gidiyoruz bu nasıl din nasıl ırk ATATÜRK çülük böyle olmaz izmir her zaman izmir.kalacak 20 tane kendini bilmezlerle ........neyse anlayan anladi 17 6 Yanıtla
  • dr.: Gavur izmir..bu pislikler yunan artıkları.. 11 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement