1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika
Güncel

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Etkinliklerden görüntü KESK Balıkesir İl başkanı Özgür Sarıbülbül'ün konuşması 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Balıkesir'de, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla etkinlikler düzenlendi Balıkesir ve ilçelerinde, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

01.05.2016 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Etkinliklerden görüntü

KESK Balıkesir İl başkanı Özgür Sarıbülbül'ün konuşması 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Balıkesir'de, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla etkinlikler düzenlendi

Balıkesir ve ilçelerinde, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Merkezde, Bahçelievler Kapalı Pazar Yeri'nde toplanan gruplar, Teknik Lise Caddesi'nden geçerek Kuva-yı Milliye Meydanı'na geldi.

Burada arama noktalarından geçen Eğitim İş, ADD, BAÇEV, YKKED, CKD, BAFAD, İDADER, SÖMMER, Hacı Bektaşı Veli Derneği ve Güzel Sanatlar Derneği üyeleri, meydanda sloganlar attı, halay çekti.

Programın açılış konuşmasını yapan KESK Balıkesir İl başkanı Özgür Sarıbülbül, 1 Mayıs'ın, emekçilerin, işçilerin, ezilen bütün sınıfların ortak bayramı olduğunu söyledi.

Sarıbülbül, şunları kaydetti:

"Bizler, 2016'ya çalışma ve yaşam şartlarının giderek ağırlaştığı, işsizliğin, güvencesizliğin arttığı koşullarla giriyoruz. Sermayenin hanesine daha fazla sömürü, emperyalist, kapitalist sistem daha fazla yoksulluğa, işsizliğe neden oluyor. Onlar kazandıkça, bizler kaybediyoruz. Kayıt dışılığı, kuralsızlığı ve güvencesizliği istemiyoruz."

Açıklamanın ardından gruplar, olaysız bir şekilde meydandan ayrıldı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement