1 Mayıs'ı İşçileriyle Piknik Yaparak Kutladı - Son Dakika
Yerel

1 Mayıs'ı İşçileriyle Piknik Yaparak Kutladı

1 Mayıs\'ı İşçileriyle Piknik Yaparak Kutladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye bünyesinde çeşitli birimlerde çalışan işçilerle piknikte bir araya geldi.

01.05.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, belediye bünyesinde çeşitli birimlerde çalışan işçilerle piknikte bir araya geldi.

Geleneksel hale gelen ve her 0 1 Mayıs tarihinde düzenlenen piknik bu yıl Huzur Park'ta düzenlendi. Piknikte Başkan Cahan'a eşi Halime Cahan'da eşlik etti. Neşeli organizasyonda işçiler için hediye çekilişleri de yapılırken, oynan halat çekme yarışmasında Belediye Başkanı Nurullah Cahan'da katıldı. Halatın koptuğu yarışmanın galibi ise Başkan Cahan'ın ekibi oldu.

Piknikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Emeğin gerçek sahipleriyle bir arada olmak bizler için son derece önemlidir" dedi. Cahan, "0 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda belediye olarak yine anlamlı bir etkinliğe imza atıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz işçi buluşmalarının ikincisini burada gerçekleştirdik. Biz alın terine son derece önem veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Yapılan tüm güzelliklerde muhakkak ki işçi emeği olduğunu biliyoruz. Bu nedenle işçilerimizle bir araya gelerek onları mutlu etmek istedik. Burada bir aile olduğumuzu tekrar gösterdik" dedi.

Uşak'ın dört bir yanının marka olma hedefiyle adeta şantiye alanına döndüğüne dikkat çeken Cahan şunları kaydetti: "Bugün ilimizin en güzel şehirler arasında yerini alması için bütün mahallelerimizde hummalı bir çalışma devam etmektedir. Gelecek nesillere güzel bir kent bırakma hedefiyle devam eden tüm çalışmalarımıza işçilerimizin emeği aşikardır. Bu nedenle yaptığımız tüm eserlerin işçilerin eseri olduğunu ifade edebiliriz. Bu vesileyle 01 Mayıs İşçi Bayramı'nı bir kez daha kutluyoruz"

Konuşmaların ardından piknik yemek ve çeşitli yarışmalarla devam etti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1 Mayıs'ı İşçileriyle Piknik Yaparak Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement