1 Mayıs'ta İşçileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

1 Mayıs'ta İşçileri Ödüllendirdi

1 Mayıs\'ta İşçileri Ödüllendirdi

Karabük’ün Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla işçiler arasında yapılan seçimle birinci seçilen en başaralı personelleri altınla ödüllendirdi.

01.05.2014 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla işçiler arasında yapılan seçimle birinci seçilen en başaralı personelleri altınla ödüllendirdi.

Eskipazar Belediyesi bünyesinde çalışan personelin kendi arasında yaptığı seçimle birinci seçilen personellere çeyrek altın ve plaket takdim edildi. Sarı Kale'de düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Dursun Baş, "Bende sizler gibi işçilikten gelme birisiyim. İşçiliğin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Sizlerin emekleri ve gayretlerinizle tırnaklarınızla kazıyarak bu memlekete hizmet ediyorsunuz. İnşallah bu memleket sizler sayesinde daha iyi yerlere gelecek" dedi.

Düzenlenen programda işçiler kendi aralarında en başarılı personeli seçti. Personel arasında yapılan seçimler sonucunda başarılı olan personele ödüllerini Belediye Başkanı Dursun Baş tarafından takdim edildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1 Mayıs'ta İşçileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement