1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı - Muğla/ - Son Dakika
Güncel

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı - Muğla/

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Düzenlenen törenden detay görüntüler Denizcilik ve Kabotaj Bayramı- Ortaca'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla yapılan yarışlar ilgi çekti Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 89. yıl dönümü kapsamında Ortaca'da kutlamalar yapıldı.

01.07.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Düzenlenen törenden detay görüntüler Denizcilik ve Kabotaj Bayramı- Ortaca'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla yapılan yarışlar ilgi çekti Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 89. yıl dönümü kapsamında Ortaca'da kutlamalar yapıldı.Kutlamalar kapsamında Deniz şehitleri anısına Ortaca Belediye Başkanı Vekili Mehmet Ali Avcı ve Dalyan Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Emre Altan denize çelenk bıraktı.Daha sonra İztuzu Plajı Boğazağzı mevkisinde serbest yüzme, hazine sandığını suyun içinden çıkarma, döner direk ve yağlı direk yarışları yapıldı. Yarışlar, yerli ve yabancı turistlerce ilgiyle izlendi.Başkan Vekili Avcı, burada yaptığı konuşmada, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın ilçede şenlik havasında kutlandığını söyledi.Kabotaj Kanunu'nun 1 Temmuz 1926'da çıkarıldığını hatırlatan Avcı, "Bu kanunun özü, kendi limanlarımızı kullanabilme hakkının yabancı ülkelere verilmiş olmasından kaynaklanan sıkıntıyı ortadan kaldırmaktı. Bu kanun devreye girdiği andan itibaren kendi limanlarımızda yolcu ve yük taşıma hakkına sahip olduk. O günden bu yana 1 Temmuz'u Kabotaj ve Denizcilik Bayramı olarak kutluyoruz" dedi.Etkinliğin sonunda yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı - Muğla/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı - Muğla/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement