1- Tübad-Banvit 10.geleneksel Uluslararası Basketbol Turnuvası?nın Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

1- Tübad-Banvit 10.geleneksel Uluslararası Basketbol Turnuvası?nın Basın Toplantısı Yapıldı

1- Tübad-Banvit 10.geleneksel Uluslararası Basketbol Turnuvası?nın Basın Toplantısı Yapıldı

Bülend KARPAT İstanbul'da bayramını geçirecek İstanbulluları bu güzel basketbol turnuvasına davet ediyorum Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) ile Banvit'in birlikte organize ettiği ve bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Basketbol Turnuvası'nın tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

23.09.2015 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülend KARPAT İstanbul'da bayramını geçirecek İstanbulluları bu güzel basketbol turnuvasına davet ediyorum

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) ile Banvit'in birlikte organize ettiği ve bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Basketbol Turnuvası'nın tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı. 25-26-27 Eylül tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan turnuvaya Anadolu Efes, Banvit, Galatasaray ve CSKA Moskova takımları katılacak.

Uluslararası Basketbol Turnuvası'nın basın toplantısında konuşan organizasyonun evsahiplerinden TÜBAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baturalp Türk Basketbolunun gelişimine büyük önem veren Banvit'e bu organizasyona verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz öncelikle. Ülkemizin yaşadığı bu kötü günlerde bu turnuvayı organize etmek zor oldu tabii, insanın içi kan ağlıyor. Umarım yakın zamanda ülkemiz istenilen günlere kavuşur şeklinde konuştu.

Banvit ailesi olarak ülke basketboluna katkı vermek bizi çok memnun ediyor

Banvit Basketbol Başkanı Özkan Kılıç ise Banvit ailesi olarak ülke basketboluna katkı yapmak bizi çok memnun ediyor ve onur duyuyoruz. Bayram dönemine denk gelen bir organizasyon ama umarım seyirci katılımı yüksek olur. Bana kalırsa Tübad ile birlikte ettiğimiz bu turnuva şuan için Avrupa'nın en kaliteli organizasyonlarından biri. Umarım güzel bir turnuva olur ifadelerini kullandı.

KILIÇ BANVİT OLARAK GEÇEN YIL BASKETBOLA 25 MİLYON TL HARCADIK

Basketboldaki sponsorluk sorunu ile ilgili açıklamada yapan Özkan Kılıç Türkiye'de Basketbol yada diğer spor branşlarına sponsor olmak zor. Çünkü firmalar olarak bizler harcadığımız paralar ile vergi sorunu yaşıyoruz. Geçen yıl biz Basketbola Banvit olarak 25 Milyon TL harcadık ve bu parayı seve seve harcadık. Türkiye'de spora destek olan firmaları caydırmak için herkes elinden geleni yapıyor sanki. Umarım devletimiz yakın zamanda bu konu ile ilgilenir. Biz Banvit olarak Bandırma'ya güzel bir salon yapmak istiyoruz ama bize destek verilmiyor hatta belediye izin bile vermiyor. Bu sorunlar çözülmesi lazım şeklinde konuştu.

TÜBAD yöneticilerinden ve Türk Basketbolunun önemli antrenörlerinden Aydın Örs ise Sezon önceleri için çok önemli ve ciddi bir turnuva bu. Banvit turnuvaları lig ve Avrupa maçları için son hazırlık turnuvası olduğu için çok ciddi bir organizasyon bu. Benim düşüncem bu turnuvada çok ilgi çeken bir turnuva olacak. Katılan tüm takımlar çok iyi takımlar ve bence çok ilginç maçlar izleyeceğiz. Umarım seyirci olarak da katılım yüksek olur

MURATCAN GÜLERUMARIM BU SEZON GALATASARAY OLARAK GEÇEN YIL YAŞADIĞIMIZ SORUNLARI YAŞAMAYIZ

Galatasaray Basketbol takımı oyuncusu Muratcan Güler ise sakatlığının geçtiğini ve bu hazırlık turnuvasında oynayacağını söyledi. Muratcan Güler Bu sezon Galatasaray'dan bir çok oyuncu gitti. Bu sene yeni takım olarak sahaya çıkacağız. Umarım bu sezon Galatasaray olarak geçen sezon yaşadığımız hem saha içi hem de saha dışı sıkıntıları yaşamayız. Bu sene takım olarak amacımız hem Lig'de başarılı olup hem de EuroCup'ı kazanıp seneye tekrar Euro Leauge girmek istiyoruz

Banvit'in yeni transferi Nusret Yıldırım ise Umarım güzel bir turnuva olur. Bizim amacımız başarılı bir turnuva geçirmek . Ben şahsım adına çok heyecanlıyım. Banvit bu sene çok farklı ve genç bir takım kurdu bende bunun parçası olacağım için çok mutluyum dedi.

ANTRENÖR ADAYLARINA TURNUVA BOYUNCA SEMİNER DE VERİLECEK

TÜBAD Genel Sekreteri Bülend Karpat ise 'Turnuva ile ilgili her şey anlatıldı ama ben bundan farklı olarak şunu söylemek istiyorum bu turnuva sırasında gelen takımların antrenörleri, genç antrenör adaylarına özel bir seminer verecekler. Şu zamana kadar bu özel derse 80 antrenörümüz başvuru yaptı ama sanırım bu sayı 100'e ulaşacak. Bir diğer söylemek istediğim ise umarım seyirci açısından katılım yüksek olur. Evet bayram dönemi ama ben İstanbul'da bayramını geçirecek İstanbulluları bu güzel basketbol turnuvasına davet ediyorum şeklinde konuştu.

Maçların programı şu şekilde

25-Eylül Cuma

18.00 Anadolu Efes-CSKA Moskova

20.30 Banvit-Galatasaray

26 Eylül Cumartesi

16.30 CSKA Moskova-Galatasaray

19.00 Banvit-Anadolu Efes

27 Eylül Pazar

14.00 Anadolu Efes-Galatasaray

16.30 Banvit-CSKA Moskova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1- Tübad-Banvit 10.geleneksel Uluslararası Basketbol Turnuvası?nın Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement