10.Bölge-12.Bölge Kulüplerinden Diyabetle Yaşam Semineri - Son Dakika
Güncel

10.Bölge-12.Bölge Kulüplerinden Diyabetle Yaşam Semineri

10.Bölge-12.Bölge Kulüplerinden Diyabetle Yaşam Semineri

Adana Lions Kulüpleri farklı zamanlarda Diyabetle Yaşam eğitim semineri ve kan şeker ölçümü yaptı.

05.12.2016 08:03  Güncelleme: 08:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk organizasyon 10. Bölge Başkanı Ln.Ayşe Aslan öncülüğünde, 5 Ocak , Yeni Baraj, Toros ve Ziyapaşa Lions Kulüplerinin Sarıçam İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahalle muhtarlığı işbirliğiyle "Diyabet hastalığı" etkinliği düzenlendi.Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarlığında düzenlenen etkinliğe ilgi büyüktü.

İkinci organizasyon 11.Bölge Başkanı Ln.Başkan Evren Koca öncülüğünde,Reşatbey Lions Kulübü ile Adana Semiha Yücel Akdeğirmen Orta okulundaki çocuklara ''Beslenme Alışkanlığı''ile ilgili eğitim semineri erildi.
Üçüncü organizasyon 12.Bölge Başkanı Ln.Nazife Şengün öncülüğünde ,Taşköprü ,Çukurova ,Yüreğir, Koza Lions Kulüplerinin işbirliği ile Hacı Hatice Turgut Anadolu Lisesinde ''Diyabetle Yaşam''konulu bilgilendirici seminer düzenledi.

118 U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Lion Ömer Ruhi Eryurt'un da hazır bulunduğu bu seri haldeki etkinliğe Sağlık Bakanlığı görevlileri, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden Uzman Dr.Gamze Akkuş ,Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları öğretim üyesi Prof.Dr.Tamer Tetikler konuk konuşmacı olarak organizasyona destek verdiler. Lions Kulüp Başkanları ve üyeleri, Mahalle Muhtarı Cengiz Tutar ile çok sayıda mahalleli katıldı.
Etkinlik sonunda ise konuşmacılara, muhtar Cengiz Tutar'a ise katkıları nedeniyle günün anısına birer plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 10.Bölge-12.Bölge Kulüplerinden Diyabetle Yaşam Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement