10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası - Son Dakika
Yerel

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası

10 Kasım Atatürk\'ü Anma Günü ve Haftası

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ali Kıratlı, Atatürk’ün, bu milletin gönlünde yer edinmiş büyük bir devlet adamı olduğunu söyledi.

10.11.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ali Kıratlı, Atatürk'ün, bu milletin gönlünde yer edinmiş büyük bir devlet adamı olduğunu söyledi.

Kıratlı, '10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, milletinin gücünü ve desteğini alarak ülkemizi karanlık günlerden çıkaran topyekün bir mücadelenin kahramanı olan Atatürk'ü saygıyla ve rahmetle andıklarını belirtti. Türk milletine bıraktığı başta Cumhuriyet olmak üzere her değere sahip çıkacaklarını kaydeden Kıratlı, "O'nu anlamak demek, süslü sözlerle yad etmek demek değildir. Göstermiş olduğu hedefe varabilmek için mücadele etmek demektir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti, gösterilen hedeflere yılmadan, yorulmadan gidebilecek güçtedir. Gazi Mustafa Kemal, bu milletin gönlünde yer edinmiş bir devlet adamıdır. Yaptıklarıyla, bıraktığı eserleriyle de asla unutulmayacaktır. Vefatının 77. yıldönümünde kendisini saygıyla ve rahmetle anıyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement