10 Numaraya 3 Aday! - Son Dakika
Spor

10 Numaraya 3 Aday!

10 Numaraya 3 Aday!

Advocaat'la Yıldırım, bugün buluşup transferde izleyecekleri yolu belirleyecekler.

23.08.2016 03:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Advocaat'la Yıldırım, bugün buluşup transferde izleyecekleri yolu belirleyecekler. Advocaat'ın başkandan 10 numara özellikli bir orta saha, bir de kanat oyuncusu isteyeceği belirlendi. 10 numara adayları arasında birçok ismin olduğu biliniyor. Hakim Ziyech bunlardan biri ve favori... Ancak Faslı oyuncunun yüksek maliyeti transferini güçleştiriyor.

NASRİ DE RADARDA

Bir diğer aday ise Beşiktaş'ın da transferi için peşinden koştuğu Manchester City'nin Cezayir asıllı Fransız yıldızı Samir Nasri.

Liverpool'lu Luis Alberto Romero ise listeye eklenen son isim oldu. Fotomaç Gazetesinin haberine göre; Sarı-lacivertlilerin, kanatlarda da görev yapabilen 23 yaşındaki İspanyol futbolcuyu kiralamak için nabız yokladığı öğrenildi.

29 LİG MAÇINDA 6 GOL, 7 ASİST

Sevilla'nın altyapısından yetişen ve 2013'te Liverpool'a transfer olan Luiz Alberto, İngiliz ekibinde ilk 11'de hiç görev alamazken, 9 kez forma giydi. Önceki sezon kiralık oynadığı Malaga'da 15 maçta 2 gol-2 asist'lik performans tutturan futbolcu, geçen sezon ise yine kiralık gittiği Deportivo'da 29 lig karşılaşmasında 6 gol attı, 7 asist yaptı.bız yokladığı öğrenildi.

.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor 10 Numaraya 3 Aday! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement