10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Erzurum'daki bazı kamu kurumu ve siyasi parti temsilcileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü yayımladıkları mesajla kutladı.

10.01.2017 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'daki bazı kamu kurumu ve siyasi parti temsilcileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü yayımladıkları mesajla kutladı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ilıcalı, mesajında, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, 15 Temmuz darbe girişiminde Türk basınının büyük bir görev üstlendiğini ve demokrasiye sahip çıkarak, dünya basınına örnek oluşturduğunu belirtti.

Gazetecilerin, tüm zorlu koşullarda mesleklerini icra etme gayreti içerisinde olduğunu belirten Ilıcalı, "İdeolojilerini ve siyasi görüşlerini yansıtmadıkları manşetleri ve yazılarıyla kalemlerine sahip çıkan gazetecilerimizin bu çabası doğrusu övgüye layıktır. Bu zorlu görevi kendilerine meslek edinerek her koşulda halkın sesi olan, görevini hakkıyla icra eden tüm basın yayın organlarımıza ve gazetecilerimize demokrasiye verdikleri destekten, özverili ve cesur yayınlarından dolayı teşekkür ediyor, gazetecilik mesleğine gönül vermiş tüm çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Erzurum İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, mesajında, gazetecilerin her türlü zorluğa rağmen büyük bir özveriyle ilkeli ve objektif bir anlayışla çalıştığını belirterek, şöyle dedi:

"Özellikle sağlık alanında bugüne kadar çok önemli bilgilendirme ve eğitim amaçlı haberde kar, çamur ve soğuk demeden gece gündüz fedakarca görevlerini yapan gazeteci kardeşlerimize emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Basın mensubu kardeşlerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyorum." diye konuştu.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç da gazeteciliğin kamu görevi olduğunu vurgulayarak, bu görevi icra eden gazetecilerin çok büyük bir sorumluluğu yerine getirdiklerini aktardı.

Gazeteciler gününü kutlayan Kılıç, "Mesleğine, memleketine, ülkesine ve milletine sevdalı gazeteci kardeşlerimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü yürekten kutluyorum. Biliyorum ki, onlar çalıştıkça bu toplum gelişecek ve büyüme gösterecek." dedi.

Erzurum İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da, mesajında, şunları kaydetti:

"Her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Bu duygu ve düşüncelerle ülke ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim."

Aras Edaş Elektrik Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Fikret Akbaş, "Düşünceleri ve yorumları ile toplumu bilgilendiren, ülke ve şehrin sorunlarını gündeme taşıyarak bizlerin ortak sese kulak vermelerini sağlayan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement