10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

10.01.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aksakal, mesajında, gazetecilik mesleğinin özellikle fedakarlık isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu ifade etti.

Halkın doğru ve tarafsız haber almasını sağlamak için özveriyle çalışan basın mensupları sayesinde cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar önemli gelişmeler sağladığını belirten Aksakal, şunları kaydetti:

"Gazetecilerimiz ilkeli yayıncılık anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlığı gözetme ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra etmektedir. Mesleklerini icra ederlerken vatandaşın tabii hakkı olan, doğru tarafsız ve eksiksiz bilgiyi almaları görevini üstlenerek mesai gözetmeksizin çalışarak milletimizin aydınlanmasını sağlamaktadırlar."

Fedakarca çalışarak halkı aydınlatan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Aksakal, tüm basın mensuplarına, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri önemli kamu hizmeti için teşekkür ettiğini vurguladı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement