10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'dan gazetecilere yemekli kutlama Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kalebağı Mesire alanındaki özel bir tesiste Boyabat'ta çalışan gezetecileri yemekli toplantıda kutladı.

10.01.2016 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'dan gazetecilere yemekli kutlama

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kalebağı Mesire alanındaki özel bir tesiste Boyabat'ta çalışan gezetecileri yemekli toplantıda kutladı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Belediye meclisi üyelerinin de katıldığı yemekli toplantıda Boyabat'ta çalışan gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Çakıcı davete katılan tüm gazetecilere davete katıldıkları için teşekkür etti. Ayrıca geçen yıl vefat eden duayen gazeteci Ali Sezer'i rahmetle anıyorum diye başladığı konuşmasında :

"Boyabat bizim, yaşayanlar bizim, her türlü güzellikleriyle bize teslim ve emanet edildiyse, bizde bundan sonraki çalışmalarımızda, belediyeciliğimizde, Boyabat'ımıza, gurbette yaşayan hemşehrilerimize de bu güzllikleri koruyup geliştirip kazandırarak elimizden ne geliyorsa yapacağız."

Boyabat'ın hava kirliliği ile alakalı yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Çalkıcı :

"Doğalgaz yolda. Boyabat Organize Sanayi Bölgesi'ne getirilecek olan sistem 50 km. çevresine doğalgaz hizmeti sunabilecek. Projelendirme aşamasında olan doğalgaz çalışmaları BOTAŞ ve ilgili kurumlarca 16 Şubat'ta ihale edilerek inşallah doğalgaz projesi hayata geçmeye başlayacak." dedi. Boyabat'ı turizm kenti yapmak için çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çakıcı :

"Boyabat'tı kalesiyle, çarşısıyla, doğa şaheseri Bazalt Kayaları'yla, Kaya Mezarları'la, tarihi ev ve konaklarıyla, doğal güzellikleriyle, kendine özgü yemekleriyle turizme kazandırma yolunda belediye olarak yönümüzü belirledik. Bu yönümüzde gazetecilerimizin büyük katkıları olacağına inanıyorum."

Başkan Çakıcı konuşmasını "Bu vesileyle tekrardan hoş geldiniz diyor, gazeteciler gününüzü kutluyor, başarılı ve güzel çalışmalar diliyorum." diyerek tamamladı

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecileri ağırladı.

Çakıcı, Belediye Meclisi üyelerinin de katıldığı yemekte ilçede çalışan gazetecilerin gününü kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

Gazetecilere davete katıldıkları için teşekkür eden Çakıcı, ayrıca geçen yıl vefat eden gazeteci Ali Sezer'i rahmetle andığını söyledi.

Boyabat'ın hava kirliliği ile alakalı yöneltilen soruları yanıtlayan Çakıcı, "Doğalgaz yolda. Boyabat Organize Sanayi Bölgesi'ne getirilecek olan sistem 50 kilometre çevresine doğalgaz hizmeti sunabilecek. Projelendirme aşamasında olan doğalgaz çalışmaları BOTAŞ ve ilgili kurumlarca 16 Şubat'ta ihale edilerek inşallah doğalgaz projesi hayata geçmeye başlayacak" dedi.Boyabat'ı turizm kenti yapmak için çalışmalarının devam ettiğini belirten Çakıcı, şunları kaydetti: "Boyabat'ı kalesiyle, çarşısıyla, doğa şaheseri Bazalt Kayaları'yla, Kaya Mezarları'yla, tarihi ev ve konaklarıyla, doğal güzellikleriyle, kendine özgü yemekleriyle turizme kazandırma yolunda belediye olarak yönümüzü belirledik. Bu yönümüzde gazetecilerimizin büyük katkıları olacağına inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement