10. Uluslararası Çubuk Kültür Festivali - - Son Dakika
Güncel

10. Uluslararası Çubuk Kültür Festivali -

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çubuk'ta düzenlenen "10. Uluslararası Çubuk Kültür Festivali"ne katıldı.

15.09.2014 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çubuk'ta düzenlenen "10. Uluslararası Çubuk Kültür Festivali"ne katıldı.

Çubuk'taki programı kapsamında ilk olarak, tarihi Bekir Ağalar Konağı'ndaki "Türk Dünyası ve Komşuları Müzesi"ni ziyaret eden Gökçek, ilçenin tarihi sürecini anlatan eser ve eşyaların yanı sıra Tacikistan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Azerbaycan, Pakistan, Afganistan, Güney Kore, Çin ve Japonya'nın kültür ve geleneklerinin tanıtıldığı bölümleri inceledi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş'ın eşlik ettiği Gökçek, "Türk Dünyası Resim Sergisi ile Çubuk ve Ankara'yı anlatan fotoğraflar ve Milli Saraylar Daire Başkanlığı'ndan gönderilen tabloların yer aldığı sergiyi gezdi.

İlçeye hizmetlerinden dolayı Gökçek'e "Yılın başarı ödülü ve plaketi"ni veren Acehan, Gökçek'in Çubuk'a sayısız hizmet ve katkı verdiğini belirterek, "İlçemize hizmetleriniz için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da inşallah bu hizmetlerinizin devamını talep ediyoruz" dedi.

Acehan'a teşekkür eden Gökçek, "Çubuk, gerçekten hiçbir zaman bizim sırtımızı yere koydurmadı. Her seferinde bize destek oldu. Çubuk'a ne yapsak azdır. İnşallah bundan sonra da gücümüzün yettiğince Tuncay beyle beraber her şeyi yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Gökçek, daha sonra, festival alanındaki stantları gezdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gökçek'e gözleme, turşu, pişmaniye ve bazı yiyecekler ikram edildi.

Gökçek ve beraberindeki heyet, Çubuk Terör Mağdurları ve Şehitler Derneği'ni de ziyaret etti. Çubuk Agat taşları stantlarını da gezen Gökçek, taşın değerlendirilmesi noktasında Çubuk Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesince çalışma yapılacağının müjdesini verdi.

10. Uluslararası Çubuk Kültür Festivali -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10. Uluslararası Çubuk Kültür Festivali - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement