10.Uluslarası Gülen Çocuk Şenliği - 2. Gün - Son Dakika
Güncel

10.Uluslarası Gülen Çocuk Şenliği - 2. Gün

18 Nisan'da başlayan şenlikte çocuklar TOFD merkezinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

19.04.2016 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10. Uluslararası Gülen Çocuk Şenliği'ne; Kosova, Makedonya, Bosna Hersek, Gürcistan, Azerbaycan gibi ülkelerden ve Türkiye'nin farklı illerinden katılan bedensel, zihinsel, görme ve işitme gibi farklı engel gruplarından yaklaşık 300 engelli çocuk, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ekibi ve Işık Üniversitesi öğrencileri öncülüğünde İstanbul'u geziyor.

Görme, işitme, zihinsel ve bedensel engelli çocuklar, hayatlarında ilk kez midilli atlarına binme heyecanını yaşadılar.

Şenliğin 2. gününde çocuklar dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum'u gezdi. Akvaryumdaki Sihirbaz Köpek Balığı, Caretta Caretta, Benekli Bahçe Mühreni, Balon Balığı gibi ilginç canlılar karşısında çocuklar adeta büyülendi.

Sonrasında Florya Develi Restaurant'a geçen çocuklar, burada Türk mutfağından farklı lezzetler tatma imkanı buldu. Şenliğin 2. günü Minatürk ve Rahmi Koç Müzesi'ni ziyaret etti ile sona erdi.

Gülen Çocuk Şenliği, 3. Gün Vialand gezisi, 4.Gün İstanbul'un incisi Boğaz Turu ve 22 Nisan Cuma akşamı gece boyunca katılımcı dünya çocukları yerel dans gösterileri ve sahne şovlarını sergileyeceği WOW Hotel & Convention Center'da düzenlenecek Gala Gecesi ile son bulacak .

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 10.Uluslarası Gülen Çocuk Şenliği - 2. Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement