10 Yaşındaki Çocuk Düştüğü Su Birikintisinde Boğularak Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

10 Yaşındaki Çocuk Düştüğü Su Birikintisinde Boğularak Hayatını Kaybetti

10 Yaşındaki Çocuk Düştüğü Su Birikintisinde Boğularak Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar’da dere ıslah çalışmalarının yapıldığı yerde su birikintisine düşen, daha sonra düştüğü yerden çıkarılan 10 yaşındaki bir çocuğun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

06.07.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da dere ıslah çalışmalarının yapıldığı yerde su birikintisine düşen, daha sonra düştüğü yerden çıkarılan 10 yaşındaki bir çocuğun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine bağlı Konarı köyünde meydana geldi. İddialara göre, dün akşam saatlerinde bölgede gerçekleştirilen dere ıslah çalışmasının yapıldığı yere giden Abdil Altıntaş, oynadığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü su birikintisine düştü. Belli bir süre su birikintisinde kaldığı belirtilen küçük çocuğun daha sonra kendi çabası ve çevredekilerin yardımı ile su birikintisinde saplandığı çamurdan kurtularak dışarıya çıktığı öğrenildi. Daha sonra çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile İscehisar Devlet Hastanesine kaldırılan Altıntaş'ın hayatını kaybettiği kaydedildi. Düştüğü bataklıkta aşırı derecede su yuttuğu belirlenen küçük çocuğun bu yüzden hayatını kaybettiği öğrenildi. Altıntaş'ın cenazesinin otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi.

Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 Yaşındaki Çocuk Düştüğü Su Birikintisinde Boğularak Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement