Anne ve 3 Çocuğun Gözleri Önünde Evleri Küle Döndü! - Son Dakika
Güncel

Anne ve 3 Çocuğun Gözleri Önünde Evleri Küle Döndü!

Doğubeyazıt'ta evlerinin kül olmasını yaşlı gözlerle izleyen 10 yaşındaki Yusuf, ağlayan kardeşi 6 yaşındaki Muhammet'in gözlerini kapattı.

19.02.2015 15:05  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Evleri yanan yaşları 4 ile 10 arasındaki 3 kardeş, uzun süre ağladı.

ANNE, ÇOCUKLARININ CANINI ZOR KURTARDI

Yangın, bugün saat 10.45 sıralarında Yenimahalle Orkide Sokak'ta meydana geldi. Ramazan Geleri'ye ait müstakil evde elektrik kontağından çıkan yangın kısa sürede evin tamamını sardı. Alevleri gören anne Nazile Geleri, 3 çocuğunu alarak dışarı çıktı. Anne ve çocukları yanmaktan son anda kurtulurken, korku dolu anları yaşayan çocuklar gözyaşları arasında evlerinin yanmasını izledi.

EV KULLANILMAZ HALE GELDİ

Komşuların yardımıyla evdeki bazı eşyalar yanmaktan kurtarıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ancak ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KARDEŞİNİN GÖZLERİNİ KAPATTI

Ev sahibi Ramazan Geleri, bir binada kaloriferci olarak çalıştığını belirterek, "Maddi durumum iyi değil. Bir evim vardı o da yandı" diye konuştu. Evlerinin kül olmasını yaşlı gözlerle izleyen 10 yaşındaki Yusuf'un, ağlayan kardeşi 6 yaşındaki Muhammet'in gözlerini kapatması dikkat çekti. 4 yaşındaki Yakup ise babası Ramazan Geleri'nin kucağında gözyaşı döktü.

Anne ve 3 Çocuğun Gözleri Önünde Evleri Küle Döndü!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Anne ve 3 Çocuğun Gözleri Önünde Evleri Küle Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • zmirli: devlet duy bu olaya aileye dayalı döşeli ev teslim et 42 0 Yanıtla
  • by meçhul: bir banka hesabı açılsın bu kardeşlerimizi tekrar güldürelim 37 1 Yanıtla
  • meryem: kıyamam içim yandı biz hiç bir zaman doğulu batılı alevi kürt diye ayırt etmedik en kısa sürede yardım edilsin gereken neyse yapılsın neolur 38 0 Yanıtla
  • Uzun adam: Zenginler çok orda merhametli bi adam çıkar üzülmeyin 6 20 Yanıtla
  • BİZ TÜRK MİLLETİYİZ YARDIM EDERİZ: BİZ BİR BÜTÜNÜZ GEÇMİŞ OLSUN RAMAZAN KARDEŞİMİZE 23 1 Yanıtla
  • MUSTAFA: EVET, CENNET ANALARIN AYAĞI ALTINDA. ŞU ÇOCUKLARIN GÖZYAŞINI DİNDİRECEK VE ONLARI SEVİNDİRECEK, BU MEMLEKETTE HİÇ ZENGİN YOKMU. İŞTE SİZE CENNETE GİRMEK İÇİN BİR FIRSAT. EĞER ZENGİNİMİZ KALMAMIŞSA, ACİLEN BİR KAMPANYA DÜZENLENİP, BU AİLEYE BİR EV ALINMALI. ÇOCUKLARIN ACİLEN SEVİNDİRİLMESİ, YOKSA, O ÇOCUKLARIN GÖZ YAŞLARINDA HEPİMİZİN BOĞULACAĞININ BİLİNMESİ GEREKMEZMİ. SİZİN, O AKAN GÖZYAŞLARINIZA, BEN ŞAHSIM ADINA KURBAN OLURUM. 23 0 Yanıtla
  • Murat: Adam gibi adamsin cocuk allah senin ve kardesinin yardimcisi olsun 22 0 Yanıtla
  • Cosdan: İşte devlet in yardım etmesi gereken aile.kış günü evsiz yurtsuz kalmak Allah düşmanın başına vermesin 22 0 Yanıtla
  • mustafa: hep sıyaset insanın yuvası evı yandı bırakın bu sıyasetı nasıl insansınız sız yaaa 20 0 Yanıtla
  • Bilge Hanzade : Her şey oluyor ama ölen geri gelmiyor. Canları sağ olsun. Allah yardım etsin 18 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti
    15:11 Adana'da eğitimlerini tamamlayan 71 acemi er törenle yemin etti

    İl Jandarma Komutanlığı'nda temel askerlik eğitimini tamamlayan acemi erler için tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, konuşmaların ardından eğitimini tamamlayan 71 er yemin etti. Törene, askeri ve mülki erkan ile erlerin aileleri katıldı.


Advertisement