Köpekten Kaçan 10 Yaşındaki Demirhan Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Köpekten Kaçan 10 Yaşındaki Demirhan Kayboldu

Köpekten Kaçan 10 Yaşındaki Demirhan Kayboldu

Esenyurt'ta arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada saldıran köpekten korkarak boş araziye kaçan 10 yaşındaki Demirhan Dir'den haber alınamıyor.

09.05.2016 07:00  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'taki evinden sabah saatlerinde arkadaşlarıyla oyun oynamak için çıkan 10 yaşındaki Demirhan Dir kayboldu. AFAD ve polis ekipleri ile birlikte, küçük çocuğun ailesi de kaybolan çocuğu bulmak için, kayıp çocuğun arkadaşlarından bilgi alarak Avcılar'daki boş arazide arama başlattı.

OYUN OYNAMAK İÇİN DIŞARI ÇIKTI

Henüz 10 yaşındaki Demirhan Dir, dün sabah saat 11.00 sıralarında arkadaşlarıyla oyun oynamak için Esenyurt'taki evlerinden çıktı. Akşam geç saatler olmasına rağmen Demirhan evine gelmedi.

KÖPEK KOVALAYINCA BOŞ ARAZİYE KAÇTI

Çocuklarının eve gelmediğini gören aile Demirhan'ı sormak için birlikte oyun oynadığı arkadaşlarının yanına gitti. Bunun üzerine arkadaşları Demirhan'ın ailesine kendilerini köpeğin kovaladığını ve Demirhan'ın da Avcılar'daki boş araziye doğru kaçtığını söyledi.

AFAD'DAN YARDIM İSTENDİ

Çocukların tarif ettiği tarlaya giden aile, aramalarına rağmen bulamayarak, durumu hemen polise bildirdi. Gece olması nedeniyle olayın meydana geldiği yerde geniş çaplı arama yapamayan polis ekipleri, İstanbul Valiliği Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Birliği'den (AFAD) yardım istedi.

4 KOLDAN ARAMA BAŞLATILDI

Gece saat 03.00 sıralarında AFAD ekipleri bölgeye gelerek kayıp Demirhan Dir'i aramaya başladı. Arama çalışmalarına polis ekipleri ve küçük çocuğun ailesi de eşlik etti.

"SADECE BENİM ÇOCUĞUM GELMEDİ"

Kayıp çocuğun babası Abdülkerim Dir, "4 tane çocuk oynamaya gelmişler ve köpek onları kovalamış. Yanındaki arkadaşının dediğine göre, 'Demirhan böyle aşağı doğru koştu, ben geri döndüm eve geldim onlar gelmedi.' dedi. Onlar da evine gitmiş, benim çocuğum gelmedi. Diğer çocukların hepsi gelmiş sadece benim çocuğum gelmedi. Ayrıca benim çocuğun misketleri diğer çocukta, çocuk kayıp olsa o misketlerin onda ne işi var. Akşam 17.30'dan beri arıyorum. Polisten yardım istedim, aramalar devam ediyor şu anda." dedi.

KÜÇÜK ÇOCUKLARDAN BİLGİ ALINDI

Bu sırada polis ekipleri kayıp Demirhan'ın gündüz beraber oyun oynadığı iki arkadaşını evlerinden alıp oynadıkları yere getirdi. Polis ekipleri çocuklara gündüz nerede oynadıklarını sordu. Polis ve AFAD ekipleri aramaları çocukların gösterdiği yerlerde yapmaya başladı.

AFAD ve polis ekipleri, küçük Demirhan'ı arama çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpekten Kaçan 10 Yaşındaki Demirhan Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TC: Kesinlikle uydurma haber, boş araziye koşan çocuk nasıl kaybolur, altında başka bişey vardır 0 0 Yanıtla
  • Kırşehir'de Yaralı Kızıl Şahin ve Baykuş Tedavi Altına Alındı
    13:19 Kırşehir'de Yaralı Kızıl Şahin ve Baykuş Tedavi Altına Alındı

    Kırşehir'de merkez ve Mucur'da yaralı halde bulunan kızıl şahin ve baykuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim edildi. Kuşlar, Kırşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'nde tedavi edildikten sonra doğaya bırakılacak.

  • Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı
    13:18 Aydın'ın İncirliova ilçesinde trafik ışığı sayısı arttı

    Aydın'ın İncirliova ilçesine yapılan yeni trafik ışığı ile birlikte sürücülerin beklediği trafik ışığı sayısı 9'a yükseldi. Gerenkova Mahallesi'nde bulunan okullara servislerin öğrenci taşıdığını ve öğrencilerin yolun karşısına geçmekte zorlandığını belirten muhtar, trafik ışığı talebinin karşılanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

  • Samsun'da Lisede Hademe Olarak Görev Yapan Şahıs Evde Bıçaklanarak Öldürüldü
    13:17 Samsun'da Lisede Hademe Olarak Görev Yapan Şahıs Evde Bıçaklanarak Öldürüldü

    Samsun'un Bafra ilçesinde bir evde bıçaklanarak öldürülen Salih Kaplanoğlu'nun, Bafra Ticaret Lisesi'nde hademe olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Yozgat'ta Turizm Haftası kapsamında doğaseverler farkındalık turu düzenledi
    13:17 Yozgat'ta Turizm Haftası kapsamında doğaseverler farkındalık turu düzenledi

    Yozgat'ta Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında doğaseverler, ATV ve motosikletlerle Çamlık Milli Parkı'nı tanıtmak amacıyla farkındalık turu düzenledi. Vali Mehmet Ali Özkan, İl Jandarma Komutanı Albay Nejdet Özcan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Çiftci de tura katıldı. Vali Özkan, turizmde hizmet sunumunu geliştirmek ve Yozgat'ı turizm kenti haline dönüştürmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Cebrail Gençoğlu Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda şampiyon oldu
    13:16 Cebrail Gençoğlu Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda şampiyon oldu

    Kick boksta ülkemize defalarca madalya ve şampiyonluk kazandıran Cebrail Gençoğlu, Bosna Hersek'te düzenlenen Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda hem 63 kiloda hem de 69 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazandı.

  • Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı
    13:15 Alanya'da okul bahçesindeki yılan itfaiye tarafından yakalandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir okulun bahçesindeki ağaçta yer alan yılan itfaiye ekipleri tarafından yakalandı ve doğaya bırakıldı. İtfaiyenin yılanı yakalama çalışması ise öğrenciler tarafından alkış aldı.


Advertisement