10 Yaşındaki Suriyeli Kızın Vücundaki Lekeler Görenlerin Yüreğini Burkuyor - Son Dakika
Güncel

10 Yaşındaki Suriyeli Kızın Vücundaki Lekeler Görenlerin Yüreğini Burkuyor

10 Yaşındaki Suriyeli Kızın Vücundaki Lekeler Görenlerin Yüreğini Burkuyor

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine yerleşen Ahmed ailesinin 10 yaşındaki kızları Nesrin Ahmed'in vücudundaki lekeler görenlerin yüreğini burkuyor.

10.03.2016 22:17  Güncelleme: 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğuştan vücudunun büyük kısmında siyah lekeler bulunan Suriye'deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine yerleşen Ahmed ailesinin 10 yaşındaki kızları Nesrin Ahmed yetkililerin kendisine yardım etmesini istiyor.

VÜCUDUNUN BÜYÜK KISMINDA SİYAH LEKELER VAR

IŞİD'in Suriye'nin Halep kentine bağlı Kobani'ye saldırması üzerine kaçarak Türkiye'ye geçen ve Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine yerleşen Ahmed ailesi, 10 yaşındaki kızları için Türkiye'de çare arıyor. Vücudunun büyük kısmında siyah lekeler bulunan Nesrin Ahmed'i muayene eden Bozova Devlet Hastanesi Başhekim Uzm. Dr. Fatih Aksoy, hastalığın doğuştan ve kalıtsal olduğunu tahmin ettiklerini belirtilerek tedavi için Harran Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk ettiklerini söyledi.

"SURİYE'DEKİ DOKTORLAR ÇARE BULAMADI"

Anne Leya ise, Suriye'deki doktorların çare bulamadığını, maddi imkanları olmadığı için de başka yerlere götüremediklerini ifade etti. Türk doktorların kızlarına çare bulmasını ve yetkililerin sahip çıkmasını isteyen anne, Türk Devletinin kendilerine kucak açtığı gibi kızlarının sağlık sorununa da çare olacağına inandıklarını belirtti.

"ALLAH ONDAN BİN DEFA RAZI OLSUN"

Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Aksoy'dan duydukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ifade eden Baba Ahmed, "Biz hastaneye geldiğimizde doktorumuz bize özel ilgi gösterdi. Sağolsun bizim hem hastamızla ilgilendi hem de bizlere hoşgörü gösterdi. Allah ondan bin defa razı olsun'' şeklinde konuştu.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen küçük kızın önümüzdeki günlerde hastaneye gideceği belirtildi.


Son Dakika Güncel 10 Yaşındaki Suriyeli Kızın Vücundaki Lekeler Görenlerin Yüreğini Burkuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • sur: bizede bulaştıraçaklar defolun ülkenize 4 27 Yanıtla birde utanmadan sur yapmısssın faso: insallah allah sesını duyarda sanada o dertten verır mahlukat 2 1 salak sur : sen defol git bence aptal senin yüzünden bunlar burada herkesın yaşama hakkı var bu ülkede 1 1
  • C.D.: bedavamı bakılacak ben emekliyim benim maaşımdan habire kesiliyor da 2 28 Yanıtla Çölemerik: Neyin kafasını yaşıyorsun o bir çocuk ve hasta sen ise paranın peşindesin umarım olanı da alırlar 13 0
  • kula: RTE isimli şahıs.ALLAH sana şifa versin. 26 1 Yanıtla
  • Bozkurt : rte kardeşim senin bir çözüm ün varmı? ben doktor falan değilim ona allahtan şifa diliyorum ya sen! yorumcuları eleştirerek kadar zavallisin allah sanada akıl ve vijdan versin inşaallah gerçi sen akıl ve vijdanada çözüm bulmussundur. ? 23 3 Yanıtla
  • Çocuklar ağlamasın: Allah yardımcın olsun tam yürekten dua ediyorum sana masum çocuğum 25 0 Yanıtla
  • Ömer: Allah yardımcıları olsun halimize binlerce defa şükürler olsun kendimizi bir an onun yerine koysak nasıl olurdu diye bir düşünün ondan sonra devam edin "Allah ım bu halimize bincler ce defa şükürler olsun 22 1 Yanıtla
  • suatttt: rte allah senin belanı versin 19 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement