10. Yayla Köyleri Yaş Sebze Meyve ve Kültür Festivali - Son Dakika
Yerel

10. Yayla Köyleri Yaş Sebze Meyve ve Kültür Festivali

Erdemli Belediyesi, Erdemli Ziraat Odası ve Harfilli Mahalle Muhtarlığınca düzenlenen 10. Yayla Köyleri Yaş Sebze Meyve ve Kültür Festivali yapıldı.

17.08.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi, Erdemli Ziraat Odası ve Harfilli Mahalle Muhtarlığınca düzenlenen 10. Yayla Köyleri Yaş Sebze Meyve ve Kültür Festivali yapıldı.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Harfilli Mahallesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, festivalin tüm çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Belediye olarak festivalin yapılmasına katkı sunmaktan büyük onur duyduklarını ifade eden Tollu, bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Ziraat Odası Başkanı Ali Gürgenç de her yıl festival sayesinde birlik ve beraberliğin pekiştiğini belirterek, "Yılda bir kez de olsa eğlenmenin çiftçilerimizin de hakkı olduğunu belirtiyoruz. Bu yıl 10'uncusu düzenlenen festivalin çiftçilerimize katkısının olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından "En iyi ürün" ve "Batırık" yarışması yapıldı. Yaylalarda yetiştirilen sebze ve meyveler, mühendislerin belirlediği kriterlere göre değerlendirildi. Dereceye giren üreticilere çeşitli ödüller verildi.

Çiftçiler, sanatçıların seslendirdiği hareketli parçalar eşliğinde eğlendi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10. Yayla Köyleri Yaş Sebze Meyve ve Kültür Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement