10 Yıl Önce Anneler Günü'nde Kaybolan Oğlunun Dönmesini Bekliyor - Son Dakika
Güncel

10 Yıl Önce Anneler Günü'nde Kaybolan Oğlunun Dönmesini Bekliyor

10 Yıl Önce Anneler Günü\'nde Kaybolan Oğlunun Dönmesini Bekliyor

Bolu'nun Mengen İlçesi'nde 69 yaşındaki Mübeşşere Kabadayı, 10 yıl önce Anneler Günü'nde evden çıktıktan sonra bir daha haber alamadığı oğlu 29 yaşındaki Murtaza Kabadayı'nın dönmesini bekliyor.

10.05.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Mengen İlçesi'nde 69 yaşındaki Mübeşşere Kabadayı, 10 yıl önce Anneler Günü'nde evden çıktıktan sonra bir daha haber alamadığı oğlu 29 yaşındaki Murtaza Kabadayı'nın dönmesini bekliyor.

Mengen'e bağlı Avşar Köyü'nde oturan Mübeşşere Kabadayı, 10 yıldır her Anneler Günü'nde kaybolan oğlunun yokluğunu yaşıyor. 2005 yılında Anneler Günü'nde ilçe merkezine gideceğini söyleyerek evden ayrılan o zaman 19 yaşında olan Murtaza Kabadayı'dan bir daha haber alınamadı. Murtaza Kabadayı tüm aramalara rağmen bulunamazken, Mübeşşerre Kabadayı umutla oğlunun evine döneceği günü bekliyor. 10 yıldır Anneler Günü'nde oğlunun yokluğunun acısını yaşadığını söyleyen Mübeşşere Kabadayı, "10 yıldır nerede, ne yapıyor bilmiyorum. Kendisinden haber alamadık. Öldüğüne inanmak istemiyorum. 10 yıldır umutla eve dönmesini bekliyorum" dedi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 10 Yıl Önce Anneler Günü'nde Kaybolan Oğlunun Dönmesini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sevgi demirok: Rabbim seni oğluna kavustursun 0 0 Yanıtla

Advertisement