10. Yıla Özel Sürpriz - Son Dakika
Güncel

10. Yıla Özel Sürpriz

Cepkask 10. Yılında bayilerini St. Petersburg, Belgrad ve Kıbrıs'a tatile gönderiyor.

29.04.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayiler; St. Petersburg, Belgrad ve Kıbrıs'a Gidiyor.

Yüzde yüz yerli sermayesiyle sektörünün ilk ve tek oyuncusu olan Cepkask, 1 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Cepkask alacak bayilerini yurt dışına tatile gönderecek. Kampanya kapsamında; 500 adet Cepkask'a St.Petersburg Holiday Inn Otel'de 3 gece 4 gün (Çift Kişi), 400 adet Cepkask'a Kıbrıs Cratos Otel'de 2 Gece 3 gün (Çift Kişi), 300 adet Cepkask'a Belgrad Best Western Otel'de 2 Gece 3 gün ( Çift Kişi) yurt dışı tatili hediye edilirken, 200 adetlik Cepkas'a da bir adet Apple iPad Air 16Gb Wi-Fi verilecek.

Bayiimizle Büyüyoruz, Bayiimizle Gelişiyoruz…

Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, kısa zamanda 5.700 bayiye ulaştıklarını bu büyümenin altında müşteri memnuniyeti kadar bayilerinin de firmayı sahiplenmesi yattığını belirtti. Güven olgusunun sektörlerinde çok önemli bir ayrım olduğunun altını çizen Gülgeç,"Biz bayilerimize güveniyoruz, onlar da bize bu da karşılıklı kazan-kazan ilişkisini güçlendiriyor. 10. yılımızda da bayilerimize olan inancımızın bir göstergesi olarak onları tatile göndermek istedik" dedi.

Türkiye'ye ve sektöre dair çok güzel plan ve hayallere sahip olduklarının altını çizen Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç; hedefe ulaşmada izleyecekleri yol ve stratejilere yönelik önemli mesajlar verdi. Gülgeç; Cepkask ile çalışan gerek bayi gerekse de nihai tüketicinin geleceğe güvenle baktığını belirtti. Bayi kültüründen geldiklerinin altını çizen Gülgeç, bu nedenle kurum olarak sektöründeki birikimlerini Cepkask'a aktardıklarına dikkat çekti. Tayfun Gülgeç: "Cepkask olarak; Türkiye 'de bayilerinin güvenilir iş ortağı ve müşterilerin yeni tercihi olmayı planlıyoruz. Güzel ülkemizin temiz insanlarıyla buluşmak için Türkiye'nin her noktasında büyümemizi sürdüreceğiz. Her bayiimizi büyüyen ailemizin bir parçası olarak görüyoruz, 2015 yılında çok ciddi bir güce ulaşmış bir Cepkask göreceğimizi umuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 10. Yıla Özel Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement