10 Yıldır Polisten Kaçan Firariyi Özel Ekip Yakaladı - Son Dakika
Güncel

10 Yıldır Polisten Kaçan Firariyi Özel Ekip Yakaladı

10 Yıldır Polisten Kaçan Firariyi Özel Ekip Yakaladı

Niğde’de 10 yıldır firari olan ve hakkında 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, polisin kurduğu özel ekiple yakalandı.

21.06.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de 10 yıldır firari olan ve hakkında 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, polisin kurduğu özel ekiple yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Niğde'de dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve birkaç suçtan dolayı hakkında 36 yıl kesinleşmiş cezası ve 20'ye yakın araması olan zanlı yakalandı. Niğde Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğünün kurduğu özel ekip, 6 ay boyunca yapılan titiz çalışmalar sonucu S.K. (50) isimli şahıs başkasına ait kimlikle yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şahıs, alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 Yıldır Polisten Kaçan Firariyi Özel Ekip Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement