Pamukova'da 100 Kilometrelik Hattın Yarısı Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Pamukova'da 100 Kilometrelik Hattın Yarısı Tamamlandı

Pamukova\'da 100 Kilometrelik Hattın Yarısı Tamamlandı

Pamukova'da devam eden altyapı çalışmalarını değerlendiren Toçoğlu; "Pamukova'da 100 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalarımız aralıksız sürüyor" dedi.

06.09.2014 12:15  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekiplerimiz, bugüne kadar yaklaşık 50 kilometrelik hattın döşeme işlemini tamamladı" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Pamukova'da başlatılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 17,5 Milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Pamukova Altyapı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Pamukova'da 100 kilometrelik kanalizasyon hattında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ekiplerimiz, bugüne kadar yaklaşık 50 kilometrelik hattın döşeme işlemini tamamladı" diye konuştu.

Atıksu sorununa kesin çözüm

Çalışmanın tamamlanması ile ilçenin atık su sorununa kesin çözüm getirileceğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet sınırlarımıza yeni dahil olan tüm ilçelerimizde altyapı çalışmalarına hemen başladık. İlçelerimizin sağlam altyapıya kavuşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Pamukova'daki çalışmalarımız da büyük bir hızla devam ediyor. İnşallah projemizin tamamlanması ile Pamukova'nın atık su sorununu kesin çözüme kavuşturacağız" şeklinde konuştu.

Sağlam altyapı temiz çevre

Altyapı hattı ile atık suların Geyve-Pamukova- Alifuatpaşa ortak Atıksu Arıtma Tesisi'nde toplanacağını, bu projenin de tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Pamukova altyapı çalışmalarımız ile aynı anda Güney Atıksu Arıtma Tesisi projesini de yürütüyoruz. Proje aşamasında olan arıtma tesislerimiz, Geyve, Pamukova ve Alifuatpaşa bölgesine hizmet edecek. Yaklaşık 20 Milyon TL'lik arıtma tesisi projemiz ile bu bölgelerde toplanan atık sular arıtılarak, doğal ortama deşarj edilecek. İnşallah altyapı hatları ve arıtma tesisleri ile şehrimizin güneyi daha sağlam altyapıya ve daha temiz bir çevreye kavuşacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pamukova'da 100 Kilometrelik Hattın Yarısı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement