100. Yıl Rallisi'nde Zafer Castrol Ford Team Turkey'in - Son Dakika
Spor

100. Yıl Rallisi'nde Zafer Castrol Ford Team Turkey'in

100. Yıl Rallisi\'nde Zafer Castrol Ford Team Turkey\'in

Çanakkale Kara ve Deniz Savaşları’nın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Çanakkale’de yapılan ‘100. Yıl Rallisi’ bugün sona erdi.

17.05.2015 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Kara ve Deniz Savaşları'nın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Çanakkale'de yapılan '100. Yıl Rallisi' bugün sona erdi. Yarışta 2014 Türkiye Ralli şampiyonu Castrol Ford Team Türkiye Takımı birinci oldu.

Çanakkale'de 16 Mayıs Cumartesi günü başlayan yarışlar bugün sona erdi. Genel klasmanda 2014 Türkiye Ralli şampiyonu Castrol Ford Team Türkiye Takımı birinci oldu. Murat Bostancı ve Onur Vatansever şampiyonluk kupasını Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir'in elinden aldı.

Esenler Mahallesi Özgürlük Parkı'nda gerçekleştirilen kupa ödül törenine Çanakkale Belediye Başkanvekili Celal Karakaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Metin Çeker'in yanı sıra çok sayıda otomobil tutkunu katıldı.

'100. Yıl Rallisi' genel klasmanda 2014 yılı Türkiye Ralli Şampiyonu Murat Bostancı ve Onur vatansever, lider olarak geldiği Çanakkale etabında da birinci oldu. Genel klasmanda ikinci sırayı Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez ile üçüncü sırayı Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz aldı. Gençler klasmanında birinci Buğra Banaz oldu. Kadınlar klasmanında birinci sırada Burcu Çetinkaya yer alırken, N sınıfı kategorisinde ise Ümit Erdin zirvede yer aldı.

Kupa töreninin ardından genel klasmanda ilk üç sırayı paylaşan Murat Bostancı ve Onur Vatansever, Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez ile Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz, platform önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 100. Yıl Rallisi'nde Zafer Castrol Ford Team Turkey'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement