101 Lezzet İstanbul EsmaSultan'da Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

101 Lezzet İstanbul EsmaSultan'da Buluşuyor

101 Lezzet İstanbul EsmaSultan\'da Buluşuyor

101 İstanbul Lezzeti Tadım Festivali Time Out İstanbul organizasyonu Renault Twizy iş ortaklığıyla 27 Nisan Pazar günü Ortaköy Esma Sultan'da yapılacak.

15.04.2014 10:02  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lezzet şöleninde %100 elektrikli Bağlantı Renault Twizy pozitif enerjisini katılımcılarla paylaşacak.

 

İstanbulluların önerileriyle şekillenen 101 farklı lezzetin buluştuğu 101 İstanbul Lezzeti Tadım Festivali, 27 Nisan’da Ortaköy Esma Sultan’da damak tadına düşkünleri ağırlayacak. Time Out İstanbul organizasyonu, Renault Twizy iş ortaklığıyla düzenlenen festival; ayaküstü lezzetlerden Avrupa mutfağına, Uzak Doğu yemeklerinden geleneksel Anadolu tatlarına kadar İstanbul’un en leziz yemeklerini ve mekânlarını bir çatı altında buluşturacak.

 

Pozitif enerji için Twizy fişe takılıyor

 

101 İstanbul lezzetini tatmaya gelenler, % 100 elektrikli Renault Twizy ile tanışma fırsatı bulacak. Hayattan keyif almaya dair her şeyi bir araya getiren festivaldeTwizy pozitif enerjisini katılımcılara da yansıtacak. İsteyen herkes elektrikli aracı Ortaköy’de deneyebilecek.

 

Twizy’nin festival süresince farklı sürprizleri de olacak.

 

Hangi lezzet durakları olacak?

 

İstanbul’un birbirinden farklı semtlerindeki lezzet duraklarının en sevilen lezzetlerinin bir arada sunulduğu festival, şehrin yeme-içme sahnesindeki çeşitliliğin de kutlanacağı eşsiz bir tadım deneyimi vaat ediyor. Topaz, Auf, Kaşıbeyaz, Hacı Bekir, Kantin, COOKSHOP., Sabırtaşı, Pizano Pizzeria, Piraye, Develi, Duble Meze Bar, 360istanbul, Sur Balık, Yeni Lokanta, Leb-i Derya, Trattoria Enzo ve Miyabi Sushi 101 İstanbul Lezzeti Tadım Festivali katılımcıları arasında yer alıyor. Festival, Lounge FM’in müzikleriyle parti havasında geçecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 101 Lezzet İstanbul EsmaSultan'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement