105 Yaşında Ölen Hanife Nine'ye, 90 Yaşındaki Oğlundan Gözyaşı - Son Dakika
Güncel

105 Yaşında Ölen Hanife Nine'ye, 90 Yaşındaki Oğlundan Gözyaşı

105 Yaşında Ölen Hanife Nine\'ye, 90 Yaşındaki Oğlundan Gözyaşı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Taşburun Mahallesi'nde 105 yaşında vefat eden ninenin cenazesinde, 103 yaşındaki kız kardeşi ve 90 yaşındaki oğlu gözyaşı döktü.

09.12.2014 16:14  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Akyazı İlçesi Taşburun Mahallesi'nde 105 yaşında vefat eden Hanife Furuncuoğlu'nun cenazesinde, kızkardeşi 103 yaşındaki Kezban Borazancıoğlu ile oğlu 90 yaşındaki Recep Furuncuoğlu gözyaşı döktü.

KIZ KARDEŞİ VE OĞLU AĞLADI

Akyazı'nın en yaşlı kişilerinden biri olan ve yıllar önce ailesiyle Trabzon'dan Sakarya'ya göç eden 1909 doğumlu olduğu belirtilen Hanife Furuncuoğlu vefat etti. Uzun yaşamasıyla gazete ve TV'lere birçok kez haber olan Hanife Furuncuoğlu'nun cenazesinde kız kardeşi Kezban Borazancıoğlu ile oğlu Recep Furuncuoğlu'nun ağlamaları dikkat çekti.

BABASININ MEZARINI BULMAYI ÇOK İSTİYORDU

Babası, Osmanlı döneminde savaşa katılıp dönmeyince, annesi tarafından 4 yaşındayken diğer kardeşleriyle birlikte önce Düzce'ye, ardından Akyazı'ya getirilen ve burada yaşamını sürdüren Hanife Furuncuoğlu'nun, Taşburun Köyü'nde Rasim Furuncuoğlu ile yaptığı evlilikten 3 erkek ve 6 kız çocuğu dünyaya getirdiği, halen 51 torunu bulunduğu bildirildi. Hanife Furuncuoğlu'nun sağlığında, savaştan dönmeyen babası Mustafa Sakallıoğlu'nun mezarını bulmayı çok istediği, ancak çocukları ve torunlarının arşiv kayıtlarını araştırmalarına rağmen bu konuda bir kayda rastlayamadıkları belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 105 Yaşında Ölen Hanife Nine'ye, 90 Yaşındaki Oğlundan Gözyaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hüseyin çetin: Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin Anne sevgisi kaç yaşında olursan olsun hep aynıdır 46 1 Yanıtla
  • Mali beyaz: Haberin adındaki saçmalığa bak 105 yaşında ölenin 90 yaşındaki oğlu ağladı içerikte de kimlerin ağladığı yazıyor bumu habercilik 3 3 Yanıtla
  • %RighT: 15 yaşında hakan 0 0 Yanıtla

Advertisement