106 Yıllık Gelenek Pehlivanköy Panayırı - Son Dakika
Yerel

106 Yıllık Gelenek Pehlivanköy Panayırı

106 Yıllık Gelenek Pehlivanköy Panayırı

Tekirdağ’da ’1910’dan Günümüze Pehlivanköy Panayırı’ Fotoğraf Sergisi açıldı.

28.08.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da '1910'dan Günümüze Pehlivanköy Panayırı' Fotoğraf Sergisi açıldı. Sergi ile bu yıl 106'ncısı düzenlenecek olan Pehlivanköy Sonbahar Hayvan ve Emtia Panayırı'nın tanıtımı amaçlanıyor.

Kırklareli'ye bağlı Pehlivanköy Belediyesi'nin bu sene 10- 13 Eylül tarihleri arasında 106'ncısını düzenleyeceği Pehlivanköy Sonbahar Hayvan ve Emtia Panayırı tanıtım sergisi Tuğlalı Park'ta açıldı. Sergide, önceki yıllarda düzenlenen panayırdan çekilmiş 40 fotoğraf sergileniyor.

Sergi Sorumlusu Özcan Çeltikli, "Pehlivanköy Belediyesi'nin desteğiyle fotoğraf sergisi oluşturduk. 40 adet fotoğraf Tuğlalı Park'ta sergileniyor. Lüleburgaz, Kırklareli, Edirne en son da Tekirdağ'da açtık bu sergiyi. Amacımız burada Pehlivanköy Panayırını Trakya insanına tanıtmak. Sergi sırasında vatandaşlarla buluşuyoruz, onlara panayır hakkında bilgi veriyoruz. Bu sene 106'ncısını düzenlediğimiz Pehlivanköy Panayır'ına tüm Trakyalıları bekliyoruz. Sergide çeşitli fotoğraflar var. İnşallah bu sergiler sayesinde vatandaşların daha önceki panayırdan çektikleri fotoğrafları bizlere ulaştırırsa daha kapsamlı bir sergi açarız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 106 Yıllık Gelenek Pehlivanköy Panayırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement