11. Çömlekçi Yağlı Güreşleri - Son Dakika
Spor

11. Çömlekçi Yağlı Güreşleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Güreşlerden görüntü Sporculardan detay İzleyenlerden görüntü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile röportaj 11. Çömlekçi Yağlı Güreşleri Bodrum Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen organizasyonda başaltı kategorisinde Serkan Duman, baş güreşlerinde ise Ahmet Kavakçı birinci oldu Bodrum Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen 11. Çömlekçi Yağlı Güreşleri'nde birincilikleri başaltı kategorisinde Serkan Duman, baş güreşlerinde ise Ahmet Kavakçı kazandı.

21.05.2016 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Güreşlerden görüntü

Sporculardan detay

İzleyenlerden görüntü

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile röportaj 11. Çömlekçi Yağlı Güreşleri

Bodrum Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen organizasyonda başaltı kategorisinde Serkan Duman, baş güreşlerinde ise Ahmet Kavakçı birinci oldu

Bodrum Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen 11. Çömlekçi Yağlı Güreşleri'nde birincilikleri başaltı kategorisinde Serkan Duman, baş güreşlerinde ise Ahmet Kavakçı kazandı.

Çömlekçi Mahallesi Güreş Sahası'nda düzenlenen güreşlere Ordu, Samsun, Ankara, Düzce, Antalya, Sakarya, Bursa, İzmit, Aydın ve Muğla'dan 200 sporcu katıldı.

Kıspetlerini giyen güreşçiler yağlandıktan sonra güreş sahasında boy gösterdi. Tek tek seyircilere tanıtılan pehlivanlar güreşlerini başarıyla tamamladı.

Başaltı güreşlerinde Serkan Duman, baş güreşlerinde ise Ahmet Kavakçı birinci oldu. Dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağlı güreşlerin ata sporlarından birisi olduğunu söyledi.

Festivale katılımın her geçen gün arttığına işaret eden Kocadon, "Ata sporumuza destek vermeye devam ediyoruz. Örf ve adetlerimize sahip çıkmak bizim en büyük sorumluluğumuz. Bu güreşte olmaktan ve ata sporumuza sahip çıkmaktan son derece mutluyum." diye konuştu.

11. Çömlekçi Yağlı Güreşleri
Kaynak: AA

Son Dakika Spor 11. Çömlekçi Yağlı Güreşleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement