11 Yaşındaki Eylül Altın Madalya Sahibi Oldu - Son Dakika
Yerel

11 Yaşındaki Eylül Altın Madalya Sahibi Oldu

11 Yaşındaki Eylül Altın Madalya Sahibi Oldu

Rışvanlı Karete Spor Kulübü sporcusu 11 yaşındaki Eylül Güllüoğlu, Bursa’da düzenlenen Türkiye Karete Şampiyonası’ndan altın madalyayla döndü.

30.08.2015 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rışvanlı Karete Spor Kulübü sporcusu 11 yaşındaki Eylül Güllüoğlu, Bursa'da düzenlenen Türkiye Karete Şampiyonası'ndan altın madalyayla döndü.

Türkiye Karete Federasyonu tarafından Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Karete Şampiyonasına Şanlıurfa'dan Rışvanlar Spor Kulübü sporcusu Eylül Güllüoğlu katıldı. Müsabakalarda sporcular minik, yıldız, ümit, genç, büyük ve veteran kategorilerinde mücadele verdi. Miniklerde Rışvanlı Karete Spor Kulübü'nden 11 yaşındaki Eylül Güllüoğlu 30 kiloda Türkiye 1.'si olarak altın madalyanın sahibi oldu. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı müsabakalarda Şanlıurfa'dan Gökçe Aynur Yücel ve Ayşe Horoz ise yıldızlar kategorisinde 45 kiloda Türkiye 3'üncüsü oldu. 2 sporcu bu başarılarıyla bronz madalyayı alarak Şanlıurfa'ya gelecek.

Rışvanlar Spor Kulübü Antrenörü Ali Avcı, "Biz Rışvanlar Spor Kulübü olarak şimdiye kadar katıldığımız birçok şampiyonadan madalyalar ile döndük. Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan minik, yıldız, ümit, genç, büyük Türkiye Kyokushin Stil Şampiyonasında da memketimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik. Birçok kiloda genç ve başarılı sporcularımız madalyalar kazandı. İnşallah bu başarılarımız artarak devam edecektir. Ama burada en büyük pay yerel yönetimlere düşüyor bu başarılı genç sporcularımıza sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 11 Yaşındaki Eylül Altın Madalya Sahibi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement